Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

10 bolt hub questions

Discussion in 'The Garage' started by 85 Jimmy, Apr 23, 2006.

  1. 85 Jimmy

    85 Jimmy Sheepdog Premium Member

    Joined:
    Dec 31, 2005
    Posts:
    1,913
    Likes Received:
    69
    Location:
    Gulfcoast
    ok i went wheeling today and while i was out there my hubs started popping and squeaking every single time i turned my wheels in either direction. but only when i had it in 4 wheel

    what could the problem be?

    i have warn premium hubs on my 10 bolt if that helps any
     
  2. 87BrnRsd

    87BrnRsd 1/2 ton status

    Joined:
    Apr 21, 2003
    Posts:
    2,457
    Likes Received:
    0
    Location:
    Boone, North Carolina
    Are you 100 percent sure that the noise was comming from the hubs and not some part of the steering system or driveshaft binding?
    -Harrison
     
  3. 85 Jimmy

    85 Jimmy Sheepdog Premium Member

    Joined:
    Dec 31, 2005
    Posts:
    1,913
    Likes Received:
    69
    Location:
    Gulfcoast
    yep i looked at the while they were popping and it looked like something inside was in a bind
     
  4. 87BrnRsd

    87BrnRsd 1/2 ton status

    Joined:
    Apr 21, 2003
    Posts:
    2,457
    Likes Received:
    0
    Location:
    Boone, North Carolina
    The hubs could be bad. Why dont you take them apart and look? It doesnt take too long to take out the hubs....
    -Harrison
     
  5. 85 Jimmy

    85 Jimmy Sheepdog Premium Member

    Joined:
    Dec 31, 2005
    Posts:
    1,913
    Likes Received:
    69
    Location:
    Gulfcoast
    yeah, i have taken them off and apart plenty of times, just got too late here and thought i'd ask to see if anyone else has exerienced this
     
  6. muddybuddy

    muddybuddy 3/4 ton status

    Joined:
    Jan 29, 2004
    Posts:
    8,933
    Likes Received:
    1
    Location:
    Fairfax Station VA
    hmm maybe the lockring isnt fully engaged
     

Share This Page