Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

anti-freeze problem

Discussion in '1973-1991 K5 Blazer | Truck | Suburban' started by therover87, May 16, 2002.

  1. therover87

    therover87 1/2 ton status

    Joined:
    Jun 24, 2001
    Posts:
    139
    Likes Received:
    0
    Location:
    Long Island, New York
    i have an 87 k5 350 tbi and i will put anti-freeze in my radiator and in a week it will be all gone and after a drive it smells like something is burning, any ideas what is going on with my truck, thanks.
     
  2. KRAZIE87K5

    KRAZIE87K5 1/2 ton status

    Joined:
    Feb 23, 2001
    Posts:
    3,369
    Likes Received:
    0
    Location:
    Chicago, IL
    Head gaskets anyone? /forums/images/icons/shocked.gif /forums/images/icons/laugh.gif

    Sounds like you got some wrenching to do! /forums/images/icons/wink.gif AutoZone head gasket kit for $50, and you're all set. Might even do a tune up while you are in there! Good luck!

    -Dan
     
  3. rampage

    rampage 1/2 ton status

    Joined:
    Mar 20, 2001
    Posts:
    2,261
    Likes Received:
    73
    Location:
    Humboldt/Pacifica, CA
    What does it smell like?
    Check all your hoses for leaks, upper/lower rad hoses, heater hoses. Check your heater core for leaks, although you would notice your passenger side floor under the dash is very wet if your losing as much coolant as you say. That would be obvious. You could also have a crack in the engine block that would let water leak out. You could have a freeze plug that is leaking that would let coolant out. Your water pump could be going bad and coolant would be leaking out the seep hole. Radiator could have a leak in it. Brain dump over ...what am I missing? ....
     
  4. therover87

    therover87 1/2 ton status

    Joined:
    Jun 24, 2001
    Posts:
    139
    Likes Received:
    0
    Location:
    Long Island, New York
    i replaced the water pump about 4 months ago, and from what i can tell there is no wet spots on my driveway.
     
  5. smartpatrol

    smartpatrol Registered Member

    Joined:
    Feb 6, 2002
    Posts:
    86
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ault CO
    My 305 i had did this the exhaust stunk like antifreeze bad i concur bad head gasket or intake manifold gasket. Good luck!
     

Share This Page