Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

Can someone tell me how to get a picture of my truck up with my posts?

Discussion in 'Feedback | Site Announcements' started by 72Blazerod, Mar 28, 2002.

  1. 72Blazerod

    72Blazerod 1/2 ton status

    Joined:
    May 18, 2000
    Posts:
    264
    Likes Received:
    0
    Location:
    Vancouver, British Columbia, Canada
    Hi guys,

    I have tried this a few times now and it never works for me. I want to be able to show a picture of my truck underneath my name with my posts. I just can't get it to work. Any of you that have done this successfully, could you let me know the secret? I am kind of feeling stupid here.

    Thanks a lot guys,

    Rod
     
  2. gokartergo

    gokartergo 3/4 ton status Staff Member Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2000
    Posts:
    5,855
    Likes Received:
    0
    Location:
    Hollister, CA
    I saw that you were using webshots..I don't think they allow it..But I could be wrong...Also It has to end in .jpg or .gif. And don't use the [url ] part....Dan
     
  3. gotmud?

    gotmud? 1/2 ton status

    Joined:
    Feb 23, 2002
    Posts:
    1,172
    Likes Received:
    0
    Location:
    up north
  4. Ryan B.

    Ryan B. 3/4 ton status GMOTM Winner

    Joined:
    Jul 18, 2001
    Posts:
    5,693
    Likes Received:
    0
    Location:
    CA
    You can right click an image and go to "properties" and then cut and paste the location.

    Or email me your pic and i can help you out.
     
  5. 72Blazerod

    72Blazerod 1/2 ton status

    Joined:
    May 18, 2000
    Posts:
    264
    Likes Received:
    0
    Location:
    Vancouver, British Columbia, Canada
    I have followed the instructions given to me and it usually works for the frist time but after that it goes back to the ugly X. What am I doing wrong?
    I went to my picture on Webshots and copied the properties, brought them back and inserted them into profile and tested it. It worked the first time but then I immediately posted a new message and nothing. This is killing me!!!

    HELP!!! How do you guys get your picture to show up everytime? Can I download the picture from my hard drive or should I post it on a specific webpage that you guys know works?

    Thanks in advance,

    /forums/images/icons/confused.gif Rod
     
  6. tRustyK5

    tRustyK5 Big meanie Staff Member Super Moderator GMOTM Winner Author

    Joined:
    Jul 23, 2000
    Posts:
    36,180
    Likes Received:
    1,388
    Location:
    E-town baby!
    Don't use a site like Webshots...the pop-up ads interfere or something.

    Rene
     

Share This Page