Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

cant use factor hitch with...

Discussion in 'The Garage' started by shaun, Feb 27, 2004.

  1. shaun

    shaun 1/2 ton status

    Joined:
    Apr 22, 2003
    Posts:
    745
    Likes Received:
    0
    I cant use the factory hitch (1990 jimmy) with the ord shackle flip. The flip covers the farthest foward bolt hole. Any one else have this problem???? What do I do???
     
  2. Esteban86K5

    Esteban86K5 1/2 ton status

    Joined:
    Feb 17, 2000
    Posts:
    3,712
    Likes Received:
    0
    Location:
    Bakersfield, CA
    Mine had shiims under the htich to level it out. Turns out that the shim and the flip where the same thickness so I just drilled a new hole in the flip. Maybe you can do the same. /forums/images/graemlins/dunno.gif
     
  3. 88Silverado

    88Silverado 1/2 ton status

    Joined:
    Mar 13, 2003
    Posts:
    2,664
    Likes Received:
    0
    Location:
    Quartz Hill, So. Cal
    I did the same thing. As much as I hated to do it, I drilled the hole thru the bottom of the flip. /forums/images/graemlins/hack.gif
    I doubt I will ever sell them again and even if I did. The hole is on the bottom and does not effect performance /forums/images/graemlins/waytogo.gif
     
  4. shaun

    shaun 1/2 ton status

    Joined:
    Apr 22, 2003
    Posts:
    745
    Likes Received:
    0
    I guess I will get some shims and start drilling. Thanks /forums/images/graemlins/waytogo.gif
     

Share This Page