Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

CK5- username/password question-

Discussion in 'The Lounge' started by MudNurI, Mar 20, 2003.

  1. MudNurI

    MudNurI 1/2 ton status

    Joined:
    Jul 15, 2001
    Posts:
    2,113
    Likes Received:
    0
    Location:
    VT
    Okay someone has to know how to fix this.

    If I log out of CK5- when I log in- and begin typing in MUDNURI- it gets a "drop down" with MUDNURI listed- if I click that- it automatically puts my password in....

    I've deleted my cookies- but it still does it.

    How can I get rid of this feature...I'd like to have to type in the entire user name AND password- instead of having it automatically enter it for me.

    thanks
    Brandy
     
  2. ChevyCaGal

    ChevyCaGal 3/4 ton status

    Joined:
    Dec 16, 2000
    Posts:
    8,158
    Likes Received:
    0
    Location:
    Sacramento, CA USA
    Clear your history, cookies, cache, run adaware.... clean everything....
     
  3. newyorkin

    newyorkin 1 ton status

    Joined:
    May 8, 2001
    Posts:
    16,555
    Likes Received:
    157
    Location:
    Los Estados Unitos
    In internet Exploder, go to Tools->Options. Click the "Content" Tab, then Click the Autocomplete button. Take the desired action there...
     
  4. MudNurI

    MudNurI 1/2 ton status

    Joined:
    Jul 15, 2001
    Posts:
    2,113
    Likes Received:
    0
    Location:
    VT
    Ill try it- but im no computer wiz......

    ratch- dont go far from your computer- cause if I **** this up, I'm yellin for you!

    Brandy
     
  5. MudNurI

    MudNurI 1/2 ton status

    Joined:
    Jul 15, 2001
    Posts:
    2,113
    Likes Received:
    0
    Location:
    VT
    GOT it!!


    SWEEEEEETTTTTT /forums/images/graemlins/thumb.gif
     
  6. newyorkin

    newyorkin 1 ton status

    Joined:
    May 8, 2001
    Posts:
    16,555
    Likes Received:
    157
    Location:
    Los Estados Unitos
    Nope, I'm doing "Post and run" all day today... Glad it's fixed without you cursing my name, though...
     
  7. jjlaughner

    jjlaughner 3/4 ton status

    Joined:
    Jan 12, 2001
    Posts:
    7,406
    Likes Received:
    0
    Location:
    Indiana
    Ratch beat me to it! thats it, I change it on every machine I sit down at just incase someone wants to check my mail! /forums/images/graemlins/deal.gif
     
  8. MudNurI

    MudNurI 1/2 ton status

    Joined:
    Jul 15, 2001
    Posts:
    2,113
    Likes Received:
    0
    Location:
    VT
    Edited- so you dont get the wrong idea like CANMORE!

    I am on-line in my office- which we're not suppose to do..blah blah....I wanted to know how to clear all of my stuff- so if I my computer were to be used by someone else- they would not automatically gain access to everything I have saved.....I was not insinuating there is anything I would not want/allow John to see....

    sorry for the confusion.
     
  9. Can Can

    Can Can Pusher Man Staff Member Super Moderator

    Joined:
    Feb 17, 2000
    Posts:
    15,552
    Likes Received:
    136
    Location:
    Cochrane, Alberta, Canada
    Must be having an online affair, eh? /forums/images/graemlins/wink.gif

    It must be naughty stuff, because if my wife really wanted to go through my PMs she would be more than welcome to.

    What exactly are you hiding? Details please....... /forums/images/graemlins/deal.gif
     
  10. MudNurI

    MudNurI 1/2 ton status

    Joined:
    Jul 15, 2001
    Posts:
    2,113
    Likes Received:
    0
    Location:
    VT
    [ QUOTE ]
    It must be naughty stuff,

    [/ QUOTE ]

    this is a family site- only naughty stuff I have in pm's is on "beaver oil"
     

Share This Page