Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

Clock this!

Discussion in 'The Lounge' started by dontoe, May 22, 2005.

  1. dontoe

    dontoe 3/4 ton status GMOTM Winner

    Joined:
    May 7, 2004
    Posts:
    9,070
    Likes Received:
    0
    Location:
    Hickory, N.C.
    Tick-tock!
     
  2. Muddytazz

    Muddytazz 1 ton status

    Joined:
    Jun 30, 2002
    Posts:
    20,073
    Likes Received:
    0
    Location:
    Salem, Or.
  3. 79Stomper

    79Stomper 1/2 ton status Premium Member GMOTM Winner

    Joined:
    Mar 4, 2004
    Posts:
    4,225
    Likes Received:
    19
    Location:
    Forest, VA
    Looks like someone is bored today.
     
  4. dontoe

    dontoe 3/4 ton status GMOTM Winner

    Joined:
    May 7, 2004
    Posts:
    9,070
    Likes Received:
    0
    Location:
    Hickory, N.C.
    Naw man, had a few put back I've been meaning to share.

    Had to work on the wife's '73 K-10 all day yesterday and today I had to replace the leg on the big battery charger someone broke, now it's exhaust mod time for the '75. Hangin' crooked. Try to work a bit then relax a bit. Hit the web when I come in to chill next to the A/C.
     
  5. darkshadow

    darkshadow 1 ton status

    Joined:
    Dec 6, 2003
    Posts:
    12,250
    Likes Received:
    0
    Location:
    C-eh-N-eh-D-eh
    wish i could make that my desk top!
     
  6. dontoe

    dontoe 3/4 ton status GMOTM Winner

    Joined:
    May 7, 2004
    Posts:
    9,070
    Likes Received:
    0
    Location:
    Hickory, N.C.
    You can I think if you have 24/7 access..............your supposed to be able to make it active desktop IIRC.
     
  7. darkshadow

    darkshadow 1 ton status

    Joined:
    Dec 6, 2003
    Posts:
    12,250
    Likes Received:
    0
    Location:
    C-eh-N-eh-D-eh
    how?

    i have cable
     
  8. dontoe

    dontoe 3/4 ton status GMOTM Winner

    Joined:
    May 7, 2004
    Posts:
    9,070
    Likes Received:
    0
    Location:
    Hickory, N.C.
    Yea, I just did. Hang on and I'll do a screen capture to help explain.
     
  9. justhorsinaround

    justhorsinaround 3/4 ton status

    Joined:
    Sep 16, 2003
    Posts:
    6,798
    Likes Received:
    0
    Location:
    Northerish Phoenix, Az
    Good, inquiring minds wanna know. :)
     
  10. dontoe

    dontoe 3/4 ton status GMOTM Winner

    Joined:
    May 7, 2004
    Posts:
    9,070
    Likes Received:
    0
    Location:
    Hickory, N.C.
    O.K.

    Right click on a blank part of your desktop.

    Click on properties.

    Click the Desktop tab.

    Click the Customize Desktop box.

    Click the Web tab.

    Click the New box.

    Copy and paste the url for the clock into the location box (or any? other web page) (clock is http://www.jenweb.net/norm/5k/t.htm?tprq=awesome%20clock ).

    Click OK

    Time should be checked in the Web Dialog box now.

    Click OK

    Click apply on the Display Properties dialog box.

    And it will work!

    [​IMG]
     
  11. justhorsinaround

    justhorsinaround 3/4 ton status

    Joined:
    Sep 16, 2003
    Posts:
    6,798
    Likes Received:
    0
    Location:
    Northerish Phoenix, Az
    Worked. Had to expand the size of the box but it worked. Kind of overlayed a screen saver with a screen saver. Weird I thought.
     
  12. darkshadow

    darkshadow 1 ton status

    Joined:
    Dec 6, 2003
    Posts:
    12,250
    Likes Received:
    0
    Location:
    C-eh-N-eh-D-eh
    cool it did work
     

Share This Page