Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

Does Anyone Else Get this Error?

Discussion in '1973-1991 K5 Blazer | Truck | Suburban' started by 78Blazer, Jan 1, 2001.

  1. 78Blazer

    78Blazer 1/2 ton status

    Joined:
    Feb 17, 2000
    Posts:
    873
    Likes Received:
    0
    Location:
    Michigan
    Ever since the new board has gone up I constantly get this error when I am trying to click on posts or go to the different forums.

    System Error: Access denied for user: 'blazer90@galaga.dreamhost.com' (Using password: YES) at modules/w3t.pm line 480

    Scott
    78blazer
     
  2. tRustyK5

    tRustyK5 Big meanie Staff Member Super Moderator GMOTM Winner Author

    Joined:
    Jul 23, 2000
    Posts:
    36,179
    Likes Received:
    1,387
    Location:
    E-town baby!
    Yeah, Mudfrog just posted about this in the Feedback forum.

    Rene

    [​IMG]
     
  3. riz

    riz 3/4 ton status

    Joined:
    Mar 7, 2000
    Posts:
    6,026
    Likes Received:
    0
    Location:
    Wisconsin
    <font color=purple>Yup, all the time......I was just going to post about this myself...............Steve ??</font color=purple>

    <font color=purple>L8r,

    .Riz.<font color=purple>
     
  4. 78Blazer

    78Blazer 1/2 ton status

    Joined:
    Feb 17, 2000
    Posts:
    873
    Likes Received:
    0
    Location:
    Michigan
    I was gonna put it in the feed back but thought it would be seen here more. Guess if would have looked in feedback myslef I would have see the other post..


    Scott
    78blazer
     
  5. tRustyK5

    tRustyK5 Big meanie Staff Member Super Moderator GMOTM Winner Author

    Joined:
    Jul 23, 2000
    Posts:
    36,179
    Likes Received:
    1,387
    Location:
    E-town baby!
    It looks like you and Mudfrog were posting at the same time [​IMG]
    Does anyone else get the other "System Errors"
    "Bad Handshake at module...." and there are a few others I get. Mostly I get the "blazer 90 @ Galaga....." one though[​IMG] I'm wearing out my 'Back' button [​IMG]

    Rene

    [​IMG]
     
  6. 78Blazer

    78Blazer 1/2 ton status

    Joined:
    Feb 17, 2000
    Posts:
    873
    Likes Received:
    0
    Location:
    Michigan
    I just got the Bad hand shake error thats the first time I have seen that one.

    Scott
    78blazer
     
  7. blazen91

    blazen91 1/2 ton status

    Joined:
    Sep 10, 2000
    Posts:
    1,738
    Likes Received:
    0
    Location:
    Hesperia, Ca 92345
    I get it all the time and twice just tring to reply. If it wasn't that I love this site so much, I would stop coming here. But that will never happen!!

    <A target="_blank" HREF=http://www.blazen91.coloradok5.com>http://www.blazen91.coloradok5.com</A>
    Protect the land FOR the people
    Not FROM the people
     
  8. CK5

    CK5 In my underwear Administrator Premium Member GMOTM Winner Author

    Joined:
    May 19, 1999
    Posts:
    21,625
    Likes Received:
    702
    Location:
    CO
    Please search for my response to this problem, I must have anwsered it a million times now, not to mention 30 or 40 emails!!

    Steve
    [​IMG]
    1990 K5 with stuff
     

Share This Page