Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

Drag link clearance on Front spring, with d60 and a 0 rate?

Discussion in 'The Garage' started by Silver84k5, Mar 10, 2005.

  1. Silver84k5

    Silver84k5 1/2 ton status

    Joined:
    Feb 7, 2002
    Posts:
    3,769
    Likes Received:
    0
    Location:
    Hillsboro Oregon
    Is that a clearance issue with a d60 and a 0 rate on the front, in regard to the draglink? I have a straight draglink. I will be moving the axle forward 1.5" as well....

    right now my axle is on the ground and im too tired to go jack it up and check...

    Thx.....
     
  2. Silver84k5

    Silver84k5 1/2 ton status

    Joined:
    Feb 7, 2002
    Posts:
    3,769
    Likes Received:
    0
    Location:
    Hillsboro Oregon
  3. Silver84k5

    Silver84k5 1/2 ton status

    Joined:
    Feb 7, 2002
    Posts:
    3,769
    Likes Received:
    0
    Location:
    Hillsboro Oregon
    im hoping to order these today, but i need to know this TTT
     
  4. Poohbair

    Poohbair 1/2 ton status

    Joined:
    Jan 30, 2003
    Posts:
    2,139
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ellensburg, WA
    I had no clearance issues w/ my DL and the springs w/ my zerorates, but I had to take mine out because of clearance issues w/ my Tie Rod and my springs w/ the zero rates in.
     
  5. Silver84k5

    Silver84k5 1/2 ton status

    Joined:
    Feb 7, 2002
    Posts:
    3,769
    Likes Received:
    0
    Location:
    Hillsboro Oregon
    Highsteer?
     
  6. Poohbair

    Poohbair 1/2 ton status

    Joined:
    Jan 30, 2003
    Posts:
    2,139
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ellensburg, WA
    I have reversed hi-steer, so the tierod is behind the axle and above the springs
     
  7. 84_Chevy_K10

    84_Chevy_K10 Banned

    Joined:
    May 30, 2001
    Posts:
    17,669
    Likes Received:
    0
    Location:
    IL, USA
    No problems with mine.
     
  8. 79Beast

    79Beast 1/2 ton status

    Joined:
    Dec 9, 2001
    Posts:
    1,155
    Likes Received:
    0
    Location:
    Georgia
    I'm running 8" front springs, and an 8 degree tapered 1.5" forward offset "zero rate". I have not had any issue with the drag link hitting the spring. I have a bent draglink from ORD.
     

Share This Page