Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

DVD player on my computer?

Discussion in 'The Lounge' started by kennyw, May 14, 2005.

  1. kennyw

    kennyw N9PHW Premium Member

    Joined:
    Jun 9, 2002
    Posts:
    13,224
    Likes Received:
    94
    Location:
    Stevens Pass Highway, WA
    What does it take to play a DVD on my computer? I have a DVD-ROM drive but can't find a DVD player to download for free that actually works? :dunno:
     
  2. Resurrection_Joe

    Resurrection_Joe 1 ton status

    Joined:
    Jan 9, 2002
    Posts:
    17,372
    Likes Received:
    0
    Location:
    Gettysburg, SD
    Windows Media Player works fairly well, try that
     
  3. kennyw

    kennyw N9PHW Premium Member

    Joined:
    Jun 9, 2002
    Posts:
    13,224
    Likes Received:
    94
    Location:
    Stevens Pass Highway, WA
    I have WMP version 10 and it gives me an error message...

    Windows Media Player cannot play DVD video. Open Display in Control Panel, and then lower your screen resolution and color quality settings. To view the DVD Troubleshooter, click More Information.
     
  4. mudhog

    mudhog THEGAME Staff Member Super Moderator

    Joined:
    Nov 6, 2000
    Posts:
    17,899
    Likes Received:
    2
    Location:
    portland oregon
    you need to download a dvd decoder then windows media will work
     
  5. kennyw

    kennyw N9PHW Premium Member

    Joined:
    Jun 9, 2002
    Posts:
    13,224
    Likes Received:
    94
    Location:
    Stevens Pass Highway, WA
    After installing a free trial or a dvd decoder I still get this error...
     
  6. Resurrection_Joe

    Resurrection_Joe 1 ton status

    Joined:
    Jan 9, 2002
    Posts:
    17,372
    Likes Received:
    0
    Location:
    Gettysburg, SD
    You could try deleting all DVD related things, and then downloading WMP again and whatever codecs/decoders you need and starting fresh
     

Share This Page