Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

ecm problem?

Discussion in 'The Garage' started by southernblazer, Jan 15, 2006.

  1. southernblazer

    southernblazer Registered Member

    Joined:
    Oct 30, 2005
    Posts:
    6
    Likes Received:
    0
    Location:
    Mississippi
    I have a 94 chevy blazer (full size k1500 5.7Lengine). I think I may have fried my ecm while installing a blower motor. When you turn the key the service engine light doesnt come on, and it just turns over, wont start.

    any way to tell if ecm is working properly?

    Thanks.
     
  2. dyeager535

    dyeager535 1 ton status Premium Member

    Joined:
    Dec 13, 2000
    Posts:
    26,980
    Likes Received:
    189
    Location:
    Roy WA
    OBD1, that's the initial check, see if the light comes on.

    Could be the bulb burned out (wouldn't that be nice) but if it won't start...

    Did you check the fuses?
     
  3. southernblazer

    southernblazer Registered Member

    Joined:
    Oct 30, 2005
    Posts:
    6
    Likes Received:
    0
    Location:
    Mississippi
    yeah, checked all fuses, I'm going to check the fuel pump fuse & relay, and the injectors next.
     
  4. dyeager535

    dyeager535 1 ton status Premium Member

    Joined:
    Dec 13, 2000
    Posts:
    26,980
    Likes Received:
    189
    Location:
    Roy WA
    Saw your other post after this one, sorry! :)
     

Share This Page