Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

Engine pics 88 k5

Discussion in '1973-1991 K5 Blazer | Truck | Suburban' started by ahx, Aug 27, 2004.

  1. ahx

    ahx Registered Member

    Joined:
    Jun 27, 2004
    Posts:
    30
    Likes Received:
    0
    Location:
    Wayne, NJ
    DOes anyone with an 88 k5 have pics of their engines. I pulled mine out and am ready to put it back in but fogot where all the accessories go LOL
     
  2. speedyvision917

    speedyvision917 1/2 ton status

    Joined:
    May 5, 2004
    Posts:
    472
    Likes Received:
    0
    Location:
    CT
    /forums/images/graemlins/thinking.gif might be able to help you out...
     
  3. ahx

    ahx Registered Member

    Joined:
    Jun 27, 2004
    Posts:
    30
    Likes Received:
    0
    Location:
    Wayne, NJ
    thank you for responding. I only see 4 pictures there.
     
  4. antta99

    antta99 Registered Member

    Joined:
    Feb 7, 2004
    Posts:
    24
    Likes Received:
    0
    Location:
    windsor,ct
    If you still need help let me know. I can snap some pics of my Blazer for ya.
     
  5. ahx

    ahx Registered Member

    Joined:
    Jun 27, 2004
    Posts:
    30
    Likes Received:
    0
    Location:
    Wayne, NJ
    i think i got it. thanks though. and i ojnly have 2 extra bolts and 2 extra brackets LOL.
     
  6. speedyvision917

    speedyvision917 1/2 ton status

    Joined:
    May 5, 2004
    Posts:
    472
    Likes Received:
    0
    Location:
    CT
    sorry i got distracted then had to do some other stuff and havent gotten around to takin pics of it, you still want some?
     
  7. ahx

    ahx Registered Member

    Joined:
    Jun 27, 2004
    Posts:
    30
    Likes Received:
    0
    Location:
    Wayne, NJ
    actually i got it. BUT could you tell me where the smaller vacum line the run out of the cruice control pump run. mine runs up and t's. one sid eleft inot the firewall and the right goes to a thicker line that goes no where on mine. probably why it never worked.
     

Share This Page