Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

Figured I'd share a couple pics of me losing and breaking

Discussion in 'The Garage' started by mountainexplorer, Sep 23, 2006.

  1. mountainexplorer

    mountainexplorer 1/2 ton status

    Joined:
    Nov 14, 2001
    Posts:
    4,903
    Likes Received:
    0
    Location:
    Spokane, Wa./Ione, Wa
    A couple pictures of me losing a mud bog/race and I also then broke my front u-joint each time and got stuck.
    [​IMG]
    and my 2nd run losing to a small block Toyota as I broke again.
    [​IMG]

    See a bunch of other muddy pics at:
    http://www.wamudbugs.com/week.html
     
  2. pvfjr

    pvfjr 1/2 ton status

    Joined:
    Feb 10, 2004
    Posts:
    2,425
    Likes Received:
    0
    Location:
    Oakridge, OR
    Holy crap Allan, I can see your pics clearly!!! Whose camera? :D Look at the clarity of that mud flingin up in the air. So many colors and contrast...nice action shots BTW.
     
  3. muddybuddy

    muddybuddy 3/4 ton status

    Joined:
    Jan 29, 2004
    Posts:
    8,933
    Likes Received:
    1
    Location:
    Fairfax Station VA
    nice pics. are those 40's?
     
  4. Clod_King

    Clod_King 1/2 ton status

    Joined:
    Jun 7, 2005
    Posts:
    1,094
    Likes Received:
    0
    Location:
    Grimsby Ontario
    Yeah man, i agree, that is a really high resolution picture! what kind of camera is that?

    those are damn good pictures. tough break on the U-joints though....
     
  5. walla2k5

    walla2k5 1/2 ton status

    Joined:
    Sep 5, 2004
    Posts:
    2,054
    Likes Received:
    1
    Location:
    Walla Walla, WA
    To a Toyota ????:eek1: :doah: :eek1: :doah:
     

Share This Page