Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

Firewall

Discussion in 'The Lounge' started by Z3PR, Sep 7, 2004.

  1. Z3PR

    Z3PR Banned

    Joined:
    Mar 30, 2002
    Posts:
    19,217
    Likes Received:
    0
    Location:
    Everywhere
    What ya running for a firewall ?? I don't know how good it is, but I'm running ZoneAlarm Pro.
     
  2. newyorkin

    newyorkin 1 ton status

    Joined:
    May 8, 2001
    Posts:
    16,555
    Likes Received:
    157
    Location:
    Los Estados Unitos
    Sonicwall firewall appliance protecting my network... Very slick device, but I'd say it's overkill on a single computer.
     
  3. Muddytazz

    Muddytazz 1 ton status

    Joined:
    Jun 30, 2002
    Posts:
    20,073
    Likes Received:
    0
    Location:
    Salem, Or.
    Zone Alarm Pro, its all I've ever used and am very happy with it /forums/images/graemlins/thumb.gif
     
  4. ugly_blazer

    ugly_blazer 1/2 ton status

    Joined:
    Apr 12, 2004
    Posts:
    1,214
    Likes Received:
    0
    I don't have a firewall. /forums/images/graemlins/blush.gif
     
  5. ncbloodhound

    ncbloodhound 1/2 ton status

    Joined:
    Aug 18, 2003
    Posts:
    400
    Likes Received:
    0
    Location:
    Indian Trail, NC
    My netgear router.... /forums/images/graemlins/thumb.gif
     
  6. pauly383

    pauly383 Daddy383 Staff Member Moderator

    Joined:
    Jul 22, 2001
    Posts:
    16,217
    Likes Received:
    1
    Location:
    Mesa , Arizona USA
    Zygate personal Firewall , works great with cable /forums/images/graemlins/thumb.gif
     
  7. mudhog

    mudhog THEGAME Staff Member Super Moderator

    Joined:
    Nov 6, 2000
    Posts:
    17,899
    Likes Received:
    2
    Location:
    portland oregon
    zone alarm pro and i have NEVER had a problem /forums/images/graemlins/thumb.gif /forums/images/graemlins/thumb.gif
     
  8. 84gmcjimmy

    84gmcjimmy 1 ton status

    Joined:
    Dec 3, 2003
    Posts:
    12,838
    Likes Received:
    0
    Location:
    B.C. CANADA
    I use my d-link router as a firewall
     
  9. Thunder

    Thunder 3/4 ton status

    Joined:
    Jul 20, 2000
    Posts:
    8,946
    Likes Received:
    1
    Location:
    Northeast Nevada
    Hardware firewall in my DSL Router
     
  10. big83chevy4x4

    big83chevy4x4 3/4 ton status

    Joined:
    Mar 22, 2002
    Posts:
    6,587
    Likes Received:
    0
    Location:
    Sheridan, Michigan
    same here, have a firewall built into the cable router
     
  11. MudFrog

    MudFrog 1/2 ton status

    Joined:
    Feb 23, 2000
    Posts:
    3,236
    Likes Received:
    0
    Location:
    Daleville, Va
    Hardware Firewall, much better then any software firewall.
     
  12. cybrfire

    cybrfire 1 ton status Vendor GMOTM Winner

    Joined:
    Dec 15, 2002
    Posts:
    15,142
    Likes Received:
    572
    Location:
    Iowa
    Net gear router. Zone alarm is good though. You might get sick of the thing telling you it blocked something. Maybe it can be setup so it doesn't do that.
     
  13. BurbLover

    BurbLover 1/2 ton status

    Joined:
    Jul 31, 2001
    Posts:
    3,060
    Likes Received:
    0
    Location:
    SW Missouri
    [ QUOTE ]
    What ya running for a firewall ??

    [/ QUOTE ]

    Stock GM one. Seems like a beotch to change it out /forums/images/graemlins/histerical.gif
     
  14. 84_Chevy_K10

    84_Chevy_K10 Banned

    Joined:
    May 30, 2001
    Posts:
    17,669
    Likes Received:
    0
    Location:
    IL, USA
    [ QUOTE ]
    [ QUOTE ]
    What ya running for a firewall ??

    [/ QUOTE ]

    Stock GM one. Seems like a beotch to change it out /forums/images/graemlins/histerical.gif

    [/ QUOTE ]

    Yep, got 4 of them. /forums/images/graemlins/rotfl.gif
     
  15. skratch

    skratch 1/2 ton status

    Joined:
    Oct 28, 2003
    Posts:
    1,646
    Likes Received:
    0
    Location:
    Gorveport, OH
    Hardware one in my router and then Norton personnel firewall on the PC.
    I have an old Windows 95 PC setup as a DMZ to keep folks off my wireless network.
     
  16. 82diesel

    82diesel 1/2 ton status

    Joined:
    Jul 2, 2003
    Posts:
    316
    Likes Received:
    0
    Location:
    Stockton, CA
    You can set it so it only displays high warnings or no displays at all.
     

Share This Page