Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

Fuel Pump Fuse

Discussion in 'The Garage' started by k20, Jan 2, 2004.

  1. k20

    k20 3/4 ton status

    Joined:
    Sep 9, 2001
    Posts:
    5,068
    Likes Received:
    0
    Location:
    Mineral Springs, NC
    Hey all, on my edelbrock FI install it says to replace the 10A fuel pump fuse w/ a 20A one. On my fuse box the only 2 10A fuses are ECM I and ECMB. Are either of these two the fuel pump fuse? None of the slots are called out as fuel pump. THanks.
     
  2. BurbinOR

    BurbinOR 3/4 ton status

    Joined:
    Feb 17, 2000
    Posts:
    5,829
    Likes Received:
    0
    Location:
    Oregon
    Are you putting the Edelbrock system on an already TBI rig? If so, the fuse will be in a holder on the harness, not in the fuse box.
     
  3. k20

    k20 3/4 ton status

    Joined:
    Sep 9, 2001
    Posts:
    5,068
    Likes Received:
    0
    Location:
    Mineral Springs, NC
    Yeh the truck already had TBI on it, wheres this fuse holder at? Thanks
     
  4. HarryH3

    HarryH3 1 ton status Author

    Joined:
    May 31, 2000
    Posts:
    10,384
    Likes Received:
    2
    Location:
    Georgetown, TX
    Take a look on the firewall, near the fuel pump relay. I think that's where you'll find it. /forums/images/graemlins/cool.gif
     
  5. k20

    k20 3/4 ton status

    Joined:
    Sep 9, 2001
    Posts:
    5,068
    Likes Received:
    0
    Location:
    Mineral Springs, NC
    hmnnnnn on both my 87 truck and my 88 parts suburban ive searched all over the firewall and wiring harness in the engine bay, still no dice...where is this blasted thing /forums/images/graemlins/smile.gif
     
  6. HarryH3

    HarryH3 1 ton status Author

    Joined:
    May 31, 2000
    Posts:
    10,384
    Likes Received:
    2
    Location:
    Georgetown, TX
    Hmm, maybe I'm thinking about the setup on my TPI 383. On it I mounted the fuse right next to the fuse pump relay. /forums/images/graemlins/blush.gif
     

Share This Page