Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

Headlight problems 83 FS Jimmy

Discussion in 'The Garage' started by westcoastblazin, Oct 2, 2005.

  1. westcoastblazin

    westcoastblazin Registered Member

    Joined:
    Oct 3, 2004
    Posts:
    15
    Likes Received:
    0
    Ok, yesterday while wheeling with buddies, I ended up with a dead battery. I got a jump, and then my head lights/tail lights wouldn't work. Now, there's no melted wires, grounds are all good and hooked up. As I later noticed, I had an alternator wire melt, so I fixed that and the lights still won't work. ANY suggestions would be greatly appreciatted! Thanks! :doah:
     
  2. Big89Burban

    Big89Burban 1/2 ton status

    Joined:
    Jul 19, 2005
    Posts:
    143
    Likes Received:
    0
    Location:
    Magnolia, Tx
    Always.. Always.. Always check fuses first. Then check for power/ground at the switch.
     
  3. westcoastblazin

    westcoastblazin Registered Member

    Joined:
    Oct 3, 2004
    Posts:
    15
    Likes Received:
    0
    Well, I replaced the whole deal on the wiring, and they come on fine now. Strange that the fuse never blew, the fusable links must have done that job, but still, if they did, I shouldn' have been able to turn over the engine....

    Weird, but owell. It's all new and I placed a heat shield on the wiring near the corner of where the wires go around the block near the header onto the starter solenoid.....

    Thanks for the input Big89Burban!

    Cheers From Canada! :D
     

Share This Page