Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

HELP forums look funny :(:(

Discussion in 'The Lounge' started by Capman2k, Jan 2, 2003.

  1. Capman2k

    Capman2k 3/4 ton status

    Joined:
    Jun 22, 2001
    Posts:
    5,070
    Likes Received:
    0
    Location:
    dg
    Something's up with my computer... I came to CK5 last night to check the forums and there is no color to it other than the links.... The pictures aren't loading, I get the red X thang, and no blue sides and all that... looks really ugly and hard to read... What did I do???!!??!!!!
     
  2. chevyfumes

    chevyfumes Court jester

    Joined:
    Feb 24, 2000
    Posts:
    38,584
    Likes Received:
    266
    Location:
    Watch for the muzzleflash!
    are you logged on?
     
  3. Capman2k

    Capman2k 3/4 ton status

    Joined:
    Jun 22, 2001
    Posts:
    5,070
    Likes Received:
    0
    Location:
    dg
    Yep, shore am... Maybe it's that gosh darn Ford in the driveway acting up again... /forums/images/graemlins/burb.gif /forums/images/graemlins/burb.gif /forums/images/graemlins/burb.gif
     
  4. Capman2k

    Capman2k 3/4 ton status

    Joined:
    Jun 22, 2001
    Posts:
    5,070
    Likes Received:
    0
    Location:
    dg
    Now it's working again... how weird....... /forums/images/graemlins/burb.gif /forums/images/graemlins/burb.gif /forums/images/graemlins/burb.gif
     
  5. Bubba Ray Boudreaux

    Bubba Ray Boudreaux 1 ton status

    Joined:
    Jan 21, 2001
    Posts:
    20,716
    Likes Received:
    2
    Location:
    Undisclosed Location
    The forums do that to me everyso often.
     
  6. ChevyCaGal

    ChevyCaGal 3/4 ton status

    Joined:
    Dec 16, 2000
    Posts:
    8,158
    Likes Received:
    0
    Location:
    Sacramento, CA USA
    Mine does that sometimes. Just reload the site... it just is a weird quirk is all... if that doesn't solve it reboot the puter...
     

Share This Page