Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

Help me with excel.

Discussion in 'The Lounge' started by colbystephens, Oct 21, 2006.

  1. colbystephens

    colbystephens 1 ton status GMOTM Winner

    Joined:
    Feb 24, 2005
    Posts:
    10,924
    Likes Received:
    20
    Location:
    Oregon
    so i want to put two lines on a graph over time. i want two y axes, tho, because one line has y values which range from 0 to .25, while the other line has y values which range from 0 to a few thousand. how do i get a y axis on either side of the graph?
     
  2. colbystephens

    colbystephens 1 ton status GMOTM Winner

    Joined:
    Feb 24, 2005
    Posts:
    10,924
    Likes Received:
    20
    Location:
    Oregon
    anyone? anyone?
     
  3. Emmettology 101

    Emmettology 101 3/4 ton status

    Joined:
    May 9, 2000
    Posts:
    8,126
    Likes Received:
    0
    Location:
    FL
    Once you get the chart up, right click on it and choose "Format Data Series"(or "Chart Options").. In that window you should be able to pick and choose where your labels go and if you want labels at all.. You could try creating a secondary Y axis.. Not sure if it will let you put it on the other side fo the graph though.

    Any links to an example you are trying similar to what you're trying to do?
     
  4. colbystephens

    colbystephens 1 ton status GMOTM Winner

    Joined:
    Feb 24, 2005
    Posts:
    10,924
    Likes Received:
    20
    Location:
    Oregon
    thanks - i figured out how to put a secondary y axis on it tho.
     
  5. Emmettology 101

    Emmettology 101 3/4 ton status

    Joined:
    May 9, 2000
    Posts:
    8,126
    Likes Received:
    0
    Location:
    FL

Share This Page