Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

HELP .... No more Power

Discussion in '1973-1991 K5 Blazer | Truck | Suburban' started by 76blaz, Jan 2, 2002.

  1. 76blaz

    76blaz Registered Member

    Joined:
    Jul 30, 2001
    Posts:
    8
    Likes Received:
    0
    Location:
    VA
    I have a 76 Blazer that I have recently put headers and a new exhaust system on. I now lack in the power department. If I try to get on it, it sputters and tries to die on me????? Never did this before. Does anyone have any ideas for me.

    Thanks for any help.


    76 K5, 350, AT, 33" tires

    Play Hard, Play Long, You Only Live Once!
     
  2. k5blazerus

    k5blazerus 1/2 ton status

    Joined:
    Apr 22, 2001
    Posts:
    654
    Likes Received:
    0
    Location:
    Bend, OR
    Check the spark plug wire conections and make shure there in the right place. IT ran good before so check all the stuff you had to take off inorder to put the headers on.
    colin

    Save the whales Harpoon a fat chick.
     
  3. NeutralMan

    NeutralMan Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2002
    Posts:
    15
    Likes Received:
    0
    Location:
    vancouver bc canada
    you might have a cracked plung or crossed wire.
    does it back fire though the carb at all ?
    and you could have weak plug wires (look at in the dark to look for spark jumping )
     

Share This Page