Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

insane

Discussion in 'The Lounge' started by surpip, Jan 28, 2006.

  1. surpip

    surpip 1 ton status

    Joined:
    Apr 7, 2004
    Posts:
    10,877
    Likes Received:
    0
    Location:
    sacramento ca
    i cant get it to load any custom maps in single player
    i tried the code but it does not seem to be working, it used to
    any thoughts?
     
  2. mtnman210

    mtnman210 1/2 ton status

    Joined:
    May 30, 2003
    Posts:
    3,880
    Likes Received:
    0
    Location:
    Northridge, Ca
    you have too many map files in the folder. move some out into a temp folder
     
  3. surpip

    surpip 1 ton status

    Joined:
    Apr 7, 2004
    Posts:
    10,877
    Likes Received:
    0
    Location:
    sacramento ca
    tried that took tham all out but carnage and it showed up as locked
     
  4. Muddytazz

    Muddytazz 1 ton status

    Joined:
    Jun 30, 2002
    Posts:
    20,073
    Likes Received:
    0
    Location:
    Salem, Or.
    did you use the cheat?
     
  5. surpip

    surpip 1 ton status

    Joined:
    Apr 7, 2004
    Posts:
    10,877
    Likes Received:
    0
    Location:
    sacramento ca
    i tried the code but it does not seem to be working, it used to
    any thoughts?
     
  6. Muddytazz

    Muddytazz 1 ton status

    Joined:
    Jun 30, 2002
    Posts:
    20,073
    Likes Received:
    0
    Location:
    Salem, Or.
    check your pm's Dale
     

Share This Page