Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

Is an 84' K5 w/ 305 Radiator same as 91' Burbs?

Discussion in '1973-1991 K5 Blazer | Truck | Suburban' started by bigburban383, Mar 14, 2004.

  1. bigburban383

    bigburban383 1/2 ton status

    Joined:
    Dec 30, 2003
    Posts:
    1,242
    Likes Received:
    0
    Location:
    Michigan, Royal Oak
    Is an 84\' K5 w/ 305 Radiator same as 91\' Burbs?

    My radiator has pin hole leaks, but I got my K5s radiator laying around somewhere, are they the same. Is it smaller? Will it bolt up, well obviously if they are the same.
     
  2. Confedneck

    Confedneck 3/4 ton status

    Joined:
    Nov 1, 2002
    Posts:
    5,236
    Likes Received:
    0
    Location:
    Lehigh Acres, Florida
    Re: Is an 84\' K5 w/ 305 Radiator same as 91\' Burbs?

    i would imagine a k5 radiator wouldnt have the same cooling capacity as that of a burban which weighs substantially more, but why the heck not, yank it out from wherever and compare them..
     
  3. pauly383

    pauly383 Daddy383 Staff Member Moderator

    Joined:
    Jul 22, 2001
    Posts:
    16,217
    Likes Received:
    1
    Location:
    Mesa , Arizona USA
    Re: Is an 84\' K5 w/ 305 Radiator same as 91\' Burbs?

    I think it depends on what originally equipped with. My stock 83 radiator is a 3 core, and even in AZ I rarely see 200 with a/c on. Those are fine for small blocks I think. Big blocks, tow rigs, and very hot motors need the 4 core. /forums/images/graemlins/thumb.gif
     
  4. bigburban383

    bigburban383 1/2 ton status

    Joined:
    Dec 30, 2003
    Posts:
    1,242
    Likes Received:
    0
    Location:
    Michigan, Royal Oak
    Re: Is an 84\' K5 w/ 305 Radiator same as 91\' Burbs?

    My stock suburbans radiator seems to work just fine(havent tested when its hot out though), its just that its leaking. I dont really want to put stop leak in ether because its a brand new engine.
     

Share This Page