Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

Is my CB working?

Discussion in 'Communication (CB | GPS | HAM)' started by WakeBoard&4X4er, Jun 4, 2003.

  1. WakeBoard&4X4er

    WakeBoard&4X4er 1/2 ton status

    Joined:
    Jun 29, 2000
    Posts:
    2,325
    Likes Received:
    0
    Location:
    Lee's Summit, Mo
    When i was driving to work this AM i was trying to talk to some truckers and i did not get any replays. I can here them from about 2 miles away, but when i talk the power Bar will not move, but the mic que light comes on. any thoughts????
     
  2. Z3PR

    Z3PR Banned

    Joined:
    Mar 30, 2002
    Posts:
    19,217
    Likes Received:
    0
    Location:
    Everywhere
    [ QUOTE ]
    but when i talk the power Bar will not move

    [/ QUOTE ] I would guess that means it's not modulating. Most common problem for that is a bad mic cord. Do you have another mike that's wired for that radio ??? If so, try that too see if that's your problem. I personally really like power/echo mic's aslong as it's not over driven. I like to add just a hint of echo. It always seamed to increase my modulation, and alot of people told me I had a very loud radio.
     
  3. 4GUNZ4X4Z

    4GUNZ4X4Z 1/2 ton status

    Joined:
    Aug 10, 2000
    Posts:
    3,459
    Likes Received:
    0
    Location:
    Mustang, Oklahoma
    You didn't have your mic gain down did ya?
     
  4. WakeBoard&4X4er

    WakeBoard&4X4er 1/2 ton status

    Joined:
    Jun 29, 2000
    Posts:
    2,325
    Likes Received:
    0
    Location:
    Lee's Summit, Mo
    I think i was just not having any one talk back it is working now.
     

Share This Page