Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

iTrader question

Discussion in 'Feedback | Site Announcements' started by Muddytazz, Mar 28, 2006.

  1. Muddytazz

    Muddytazz 1 ton status

    Joined:
    Jun 30, 2002
    Posts:
    20,073
    Likes Received:
    0
    Location:
    Salem, Or.
    When leaving feedback for a person for different posts, why does it make you wait for a time frame or longer before you can leave more feedback?
     
  2. CK5

    CK5 In my underwear Administrator Premium Member GMOTM Winner Author

    Joined:
    May 19, 1999
    Posts:
    21,624
    Likes Received:
    702
    Location:
    CO
    It's to prevent someone going crazy and leaving negative feedback for everyone etc.. because their pissed at CK5 or certain Members.
     
  3. Muddytazz

    Muddytazz 1 ton status

    Joined:
    Jun 30, 2002
    Posts:
    20,073
    Likes Received:
    0
    Location:
    Salem, Or.
    Kinda figured it was something like that :thumb:
     
  4. Muddytazz

    Muddytazz 1 ton status

    Joined:
    Jun 30, 2002
    Posts:
    20,073
    Likes Received:
    0
    Location:
    Salem, Or.
    New issue....do you HAVE to be a paying member to be able to use iTrader? I sold something to a non-paying member and he says he's not able to use it to give me positive feedback.
     
  5. CK5

    CK5 In my underwear Administrator Premium Member GMOTM Winner Author

    Joined:
    May 19, 1999
    Posts:
    21,624
    Likes Received:
    702
    Location:
    CO
    I have it set up that way, but I could always change it, whatever the Members want. My thought was, I didn't want someone to register just to give someone tons of negative feedback etc.. or to cause problems?
     
  6. Muddytazz

    Muddytazz 1 ton status

    Joined:
    Jun 30, 2002
    Posts:
    20,073
    Likes Received:
    0
    Location:
    Salem, Or.
    No problems here, just didn't know if you did this or if it was a glitch or what :thumb:
     

Share This Page