Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

Its back

Discussion in 'Southeast Region' started by clarkjw24, Oct 29, 2005.

  1. clarkjw24

    clarkjw24 1/2 ton status GMOTM Winner

    Joined:
    Dec 4, 2003
    Posts:
    3,531
    Likes Received:
    2
    Location:
    McBee, SC 29101
    For those of you that care I finally got the rig running right again. I'm so happy I could ..........we'll you know. :wink1: :D :laugh: Its about 3 weeks to late but hey, I feel alot better now.
     
  2. sapper

    sapper 1/2 ton status GMOTM Winner

    Joined:
    Jul 11, 2001
    Posts:
    3,052
    Likes Received:
    0
    Location:
    NoVa
    So what was the problem? Damn near everything between the frame rails is new :doah:
     
  3. 79Stomper

    79Stomper 1/2 ton status Premium Member GMOTM Winner

    Joined:
    Mar 4, 2004
    Posts:
    4,225
    Likes Received:
    19
    Location:
    Forest, VA
    Yeah man, inquiring minds want to know:confused::confused:
     
  4. clarkjw24

    clarkjw24 1/2 ton status GMOTM Winner

    Joined:
    Dec 4, 2003
    Posts:
    3,531
    Likes Received:
    2
    Location:
    McBee, SC 29101
    Lets just say that if your gonna tune up a tbi you need to do it all at the sametime. First I replaced the tps. Then I ended replacing the plugs again and everything is good now. However since I only did one replacement part at a time I have no clue which was bad causing the rough running and fouling the plug.
     
  5. steve_kibbe

    steve_kibbe 1/2 ton status

    Joined:
    Feb 4, 2004
    Posts:
    2,895
    Likes Received:
    2
    Location:
    Spartanburg, SC
    Glad to hear you got it back running. Did you have to replace the ecm?
     

Share This Page