Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

lost 4wheel !

Discussion in 'The Garage' started by 88GLAZER, Sep 11, 2003.

  1. 88GLAZER

    88GLAZER 1/2 ton status

    Joined:
    Nov 19, 2002
    Posts:
    111
    Likes Received:
    0
    Location:
    West Virginia
    maybe it is the linkedge but the 4wheel shifter has zero resistance, and does not go into 4 wheel drive
     
  2. Shaggy

    Shaggy 3/4 ton status

    Joined:
    Dec 15, 2000
    Posts:
    6,737
    Likes Received:
    0
    Location:
    Los Banos, CA
    <font color="green"> Thanks for the update... /forums/images/graemlins/confused.gif Did you have a question about something?



    Seriously, did you get under the truck and check the linkage? You aren't giving us much info to go on here...
    </font>
     
  3. 83ZZ502_Jimmy

    83ZZ502_Jimmy 1/2 ton status

    Joined:
    Feb 7, 2001
    Posts:
    3,103
    Likes Received:
    0
    Location:
    Richmond, VA
    I am going to have to agree with Shaggy on this one. At least check and see if the linkage is hooked up... I mean its a simple 5 second check. As soon as we know that little bit, I think we can narrow it down.

    But from you "description" /forums/images/graemlins/wink.gif of the problem, it does sound alot like the linkage is the issue.

    John
     

Share This Page