Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

Lost elec power

Discussion in 'The Garage' started by kerwinq, Nov 5, 2004.

  1. kerwinq

    kerwinq Registered Member

    Joined:
    Jan 25, 2004
    Posts:
    20
    Likes Received:
    0
    Location:
    Boise, Id
    What would cause me to lose electrical power? Once the truck is started it will run for about 30 seconds then die and nothing when I try and start again. The battery cables are new but even when starting I get clicking along with the starter cranking. I had the starter checked and it was fine, the battery is charged and the alternator checked out fine as well.
    Where is the best place to start?
     
  2. darkshadow

    darkshadow 1 ton status

    Joined:
    Dec 6, 2003
    Posts:
    12,250
    Likes Received:
    0
    Location:
    C-eh-N-eh-D-eh
    check your bat conections and grounds.
    i just had a simaler prob when i when up north, new starter got bat, but just clicking when starting, i jumped it from my remote selenode and saw the termanal go dry (was wet) figgered it was heating up due to a crappy mabey croded conection, i had another termanal with me, so as soon as i did that it fired right up.
     
  3. walla2k5

    walla2k5 1/2 ton status

    Joined:
    Sep 5, 2004
    Posts:
    2,054
    Likes Received:
    1
    Location:
    Walla Walla, WA
    Ditto...check ground /forums/images/graemlins/usaflag.gif
     

Share This Page