Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

Moderators help with post please

Discussion in 'The Lounge' started by BozoWise, Dec 28, 2005.

  1. BozoWise

    BozoWise 1/2 ton status

    Joined:
    Mar 28, 2002
    Posts:
    1,224
    Likes Received:
    0
    Location:
    Lubbock, TX
    I posted this question in the post but never got a reply. I was wondering why my pictures are not loading after the upgrade of the site. After the upgrade my new posts show the pictures. Do I need to reupload the pictures? They are still showing to be linked to each post.

    Here is the post in question. Thanks http://coloradok5.com/forums/showthread.php?t=146638
     
  2. darkshadow

    darkshadow 1 ton status

    Joined:
    Dec 6, 2003
    Posts:
    12,250
    Likes Received:
    0
    Location:
    C-eh-N-eh-D-eh
    try to be a little more spesific, i couldent find you questions in the post so it is no wonder the mods missed it there is a lot of stuff out there.

    something like this should be posted in the feedback section, as updates and site questions are asked/answered there.


    and if you are refering to attachment pic, then your answer is here--->>http://coloradok5.com/forums/showthread.php?t=159398
     
  3. BozoWise

    BozoWise 1/2 ton status

    Joined:
    Mar 28, 2002
    Posts:
    1,224
    Likes Received:
    0
    Location:
    Lubbock, TX
    :confused: I know that is why I reposted it here. I posted the question.... "I was wondering why my pictures are not loading after the upgrade of the site."

    Your link answered it for me:D Thanks
     

Share This Page