Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

multiplayer insane problem

Discussion in 'The Lounge' started by MNorby, Feb 2, 2006.

  1. MNorby

    MNorby 3/4 ton status Premium Member GMOTM Winner

    Joined:
    Dec 10, 2001
    Posts:
    6,126
    Likes Received:
    53
    Location:
    Powell, Wy
    a friend and I are trying to play 1nsane online with each other. One of us will start a network session and then find the IP on that screen and give to the other. He will try join a game and fill out the numbers and his start and it just sits at the joining session screen the eventually times out back to the mulitplayer setup screen again. Any tips or ideas? I shut off zone alarm too. Thanks.
     
  2. pauly383

    pauly383 Daddy383 Staff Member Moderator

    Joined:
    Jul 22, 2001
    Posts:
    16,217
    Likes Received:
    1
    Location:
    Mesa , Arizona USA
    I had that . In my case my home is networked . I had to go into my router , open up the ports for the game to use , and then link that to the ip address of my pc ( router assigned ip ) .

    The game needs certain ports open to run online . I don't remember right now , but its in the big 1nsane thread on the 3rd page where I posted them .
     
  3. Muddytazz

    Muddytazz 1 ton status

    Joined:
    Jun 30, 2002
    Posts:
    20,073
    Likes Received:
    0
    Location:
    Salem, Or.
  4. BranndonC

    BranndonC 3/4 ton status

    Joined:
    Mar 18, 2002
    Posts:
    8,591
    Likes Received:
    0
    Location:
    Anaheim, Ca
    x2 this and paulys fix should solve any problems
     
  5. MNorby

    MNorby 3/4 ton status Premium Member GMOTM Winner

    Joined:
    Dec 10, 2001
    Posts:
    6,126
    Likes Received:
    53
    Location:
    Powell, Wy
    thanks, will try that
     

Share This Page