Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

need help! 4wd won't engage

Discussion in '1973-1991 K5 Blazer | Truck | Suburban' started by Chris87K5, Feb 1, 2003.

  1. Chris87K5

    Chris87K5 1/2 ton status

    Joined:
    Sep 21, 2002
    Posts:
    322
    Likes Received:
    0
    Location:
    Pennsyltucky
    need help! 4wd won\'t engage

    /forums/images/graemlins/1zhelp.gif Ok, I turn my hubs in and yank the shifter back and nothing. I have to back up 10 feet or so before it engages. any ideas on what could be causing this? /forums/images/graemlins/1zhelp.gif
     
  2. ZonkRat

    ZonkRat 1/2 ton status

    Joined:
    Jan 16, 2003
    Posts:
    1,003
    Likes Received:
    0
    Location:
    Lawrence County Tennessee
    Re: need help! 4wd won\'t engage

    First guess is one of the hubs has to roll a little to engage.What t-case? /forums/images/graemlins/crazy.gif /forums/images/graemlins/truck.gifer /forums/images/graemlins/thumb.gif
     
  3. Chris87K5

    Chris87K5 1/2 ton status

    Joined:
    Sep 21, 2002
    Posts:
    322
    Likes Received:
    0
    Location:
    Pennsyltucky
    Re: need help! 4wd won\'t engage

    </font><blockquote><font class="small">In reply to:</font><hr />
    What t-case?

    [/ QUOTE ]
    NP208
    would that mean the hub is bad? (sorry for the stupid question)
     

Share This Page