Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

Need Help!!!

Discussion in 'Audio' started by MudFrog, Jul 28, 2000.

  1. MudFrog

    MudFrog 1/2 ton status

    Joined:
    Feb 23, 2000
    Posts:
    3,236
    Likes Received:
    0
    Location:
    Daleville, Va
    My Amp (200 watts) interferes with my CB. I can listen fine, but when I try to talk, this loud obnoxious noise is submitted through my 6x9's running off of my Amp. I tried turning off the stereo (even though the amp was still on). And this did not help it any. My CB is mounted on the front of my console, and my Amp is mounted under my passenger seat. So I know they are close together, and yes they are comming from the same power source(I have one of those Rockford Fosgate power things, single IN, 4 OUT). I do have my CB Antenna Cable sitting on top of the amp, but I didn't think this would make a difference. Ya'll have any ideas?

    89 K5 Silverado
    http://mudfrog.coloradok5.com
     
  2. '73 K5

    '73 K5 1/2 ton status

    Joined:
    Feb 17, 2000
    Posts:
    1,763
    Likes Received:
    0
    Location:
    Kansas
    Move that antenna and ground your amp in a different place. Make sure the RCA cables for the amp are away from all the CB stuff and the power cable for the amp.

    '73 K5
    Chevy good...Ford bad
     

Share This Page