Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

Network admin people--HELP !!!

Discussion in 'The Lounge' started by wasted wages, Oct 19, 2005.

  1. wasted wages

    wasted wages 3/4 ton status

    Joined:
    Dec 3, 2003
    Posts:
    9,194
    Likes Received:
    2
    Location:
    Dallas Texas
    I transfered our existing network that was with one ISP
    to a new network with a different ISP.

    installed a new router,firewall,24 port switch ( all Cisco equipment )
    and it is running S L O W,,speed test shows 14 down and 40 up,,
    with a 512 T-1 line !!!!!

    So what gives??? Cisco configured all the settings on the equipment,,
    what should I be looking for ?
     
  2. Roz

    Roz 1/2 ton status

    Joined:
    Mar 27, 2005
    Posts:
    900
    Likes Received:
    0
    Location:
    San Diego
    hhmm i might have a thought, but i will hit u up tmrrw when im awake
     
  3. randy88k5

    randy88k5 1/2 ton status

    Joined:
    Nov 8, 2004
    Posts:
    1,248
    Likes Received:
    0
    Location:
    Lynchburg, VA, USA
    What is the transmission packet size? Try to have it on auto, or max it out..
     
  4. newyorkin

    newyorkin 1 ton status

    Joined:
    May 8, 2001
    Posts:
    16,555
    Likes Received:
    157
    Location:
    Los Estados Unitos
    Does your T1 smartjack have any alarms? Everything plugged into the right ports? All the serial IP's etc correct?
     
  5. wasted wages

    wasted wages 3/4 ton status

    Joined:
    Dec 3, 2003
    Posts:
    9,194
    Likes Received:
    2
    Location:
    Dallas Texas
    I have been working with Cisco,,,Looks like a bad port on the firewall,,
    causing lots of collisions on the inside ethernet trying to cross to the outside.

    on the outside we can go up to 512 ( our full bandwith ) inside we are crawling,,14 mbps down 40 mbps up,,,,sucks,,,

    new firewall is here just waiting for TAC service to call,,,,
     

Share This Page