Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

ORD Disconnects not pivoting

Discussion in 'OffRoad Design' started by rcamacho, Oct 29, 2005.

  1. rcamacho

    rcamacho 1/2 ton status

    Joined:
    Jul 1, 2004
    Posts:
    1,324
    Likes Received:
    0
    Location:
    WA
    I'm having some difficulty getting the pivot mounts to actually pivot on the spring pad mount. In order to have any pivoting action at all I have to run the frame pad bolt slightly loose. Is this by design or do I need a slightly longer steel sleeve for the bushing within the pivot?

    Otherwise, fantactic product. Articulation is substantially improved.
     
  2. Smitty

    Smitty 1/2 ton status

    Joined:
    Sep 1, 2000
    Posts:
    999
    Likes Received:
    1
    Location:
    Crestview, FL
    I had this problem with mine until I went back and recleaned the sway bar areas where the poly bushings contact the bar. After cleaning and lubing the points, it worked correctly. Hope yours is this easy.
     
  3. Stephen

    Stephen 1/2 ton status Moderator Vendor

    Joined:
    Sep 15, 2000
    Posts:
    4,227
    Likes Received:
    142
    Location:
    Carbondale Colorado
    They should move fairly easy but the ones on my 'burb are pretty tough now, I tap them out of the way with a hammer. Time for some grease.
     
  4. rcamacho

    rcamacho 1/2 ton status

    Joined:
    Jul 1, 2004
    Posts:
    1,324
    Likes Received:
    0
    Location:
    WA
    Thanks Stephen.
     

Share This Page