Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

Pinging????

Discussion in '1973-1991 K5 Blazer | Truck | Suburban' started by Kman, Jan 23, 2002.

  1. Kman

    Kman Registered Member

    Joined:
    Nov 13, 2001
    Posts:
    22
    Likes Received:
    0
    Location:
    OR, Aloha
    O.K. i just replaced my fuel pump was runing the stock 1990 exhaust 3 1/4 into 2 1 1/5 pipes.
    I replaced the fuel pump the truck ran great. I go and get rid of those fake duals with a 3 1/4 pipe out and the truck pings when it is cold. I tired adjusting the timing when it was cold but then it seems to have less power when it is warm.

    Bad gas???
    or what please help.

    Thanks in advance.

    Kevin
     
  2. Kman

    Kman Registered Member

    Joined:
    Nov 13, 2001
    Posts:
    22
    Likes Received:
    0
    Location:
    OR, Aloha
    O..K. let me say one more thing. Before i changed exhuast tips this did not happen, I would let the turk warm up for about a minute then drive. Now it just pings until its warm
     
  3. Kman

    Kman Registered Member

    Joined:
    Nov 13, 2001
    Posts:
    22
    Likes Received:
    0
    Location:
    OR, Aloha
    O..K. let me say one more thing. Before i changed exhuast tip this did not happen, I would let the truck warm up for about a minute then drive. Now it just pings until its warm
     

Share This Page