Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

Please HELP

Discussion in 'The Garage' started by LAXandBLAZERS, Apr 8, 2003.

  1. LAXandBLAZERS

    LAXandBLAZERS 1/2 ton status

    Joined:
    Jun 2, 2002
    Posts:
    100
    Likes Received:
    0
    Location:
    Durham North Carolina
    I just went wheeling this weekend and I bottomede out on the second mudhole /forums/images/graemlins/blush.gif. I didnt get stuck but i think i maybe sucked in some water? Anyway there is a bad ticking noise comeing from the flywheel area. There was a bolt in the flywheel that was loose and it i seen that it had been hitten something. i tighted it and it still does it. do any of yall have anyidea of what this could be? any help is greatly appericated. /forums/images/graemlins/k5.gif
     
  2. Don

    Don 1/2 ton status

    Joined:
    May 30, 2002
    Posts:
    1,778
    Likes Received:
    0
    Location:
    Spokane Washington
    Plastic Sheild, or tin sheild? if tin, it could be bent in slightly from hitting a rock, or other debris? /forums/images/graemlins/confused.gif
     
  3. oatsk5

    oatsk5 1/2 ton status Premium Member GMOTM Winner

    Joined:
    Aug 18, 2002
    Posts:
    1,724
    Likes Received:
    8
    Location:
    Grand junction CO
    was it the only one loose ? and do you have a flexplate cover? if not the flex plate may be cracked but is the sound deep toned or more clicking ? thats my two cents ne-way /forums/images/graemlins/thumb.gif
     
  4. LAXandBLAZERS

    LAXandBLAZERS 1/2 ton status

    Joined:
    Jun 2, 2002
    Posts:
    100
    Likes Received:
    0
    Location:
    Durham North Carolina
    I never noticed it but there is no cover/sheild down there. it is a clicking noise that is very noticable. olny one bolt was loose. and i was talking to my friends dad and he said it could be a rod in the engine clicking? could this be?anyway thanks for the replys /forums/images/graemlins/k5.gif /forums/images/graemlins/pimp1.gif
     
  5. sled_dog

    sled_dog 1 ton status

    Joined:
    Sep 3, 2002
    Posts:
    16,870
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin, TX
    uhh get a cover on there.
     
  6. LAXandBLAZERS

    LAXandBLAZERS 1/2 ton status

    Joined:
    Jun 2, 2002
    Posts:
    100
    Likes Received:
    0
    Location:
    Durham North Carolina
    yeah i know but i cant find a cover
     
  7. sled_dog

    sled_dog 1 ton status

    Joined:
    Sep 3, 2002
    Posts:
    16,870
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin, TX
    I'm not one to talk the cover on my transmission isn't there. I have the SM465 though so its just getting mud and crap into my clutch area... I would have bolted it on but I only had 1 bolt that fit the damn holes. The guy before me didn't even have it bolted on just sliped and squeezed between the engine and trans.
     

Share This Page