Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

Possible hub problem... need advice

Discussion in 'Mid-Atlantic Region' started by mlrtme315, Oct 12, 2004.

  1. mlrtme315

    mlrtme315 Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2004
    Posts:
    9
    Likes Received:
    0
    Location:
    MD, Ft. Meade
  2. wraenking

    wraenking 1/2 ton status

    Joined:
    Apr 30, 2003
    Posts:
    1,493
    Likes Received:
    0
    Location:
    Toms River, NJ
    replied
     
  3. MudFrog

    MudFrog 1/2 ton status

    Joined:
    Feb 23, 2000
    Posts:
    3,236
    Likes Received:
    0
    Location:
    Daleville, Va
    you can do GW in 2wd. /forums/images/graemlins/whistling.gif
     
  4. mlrtme315

    mlrtme315 Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2004
    Posts:
    9
    Likes Received:
    0
    Location:
    MD, Ft. Meade
    Ok I was wrong not a hub problem... im just an idiot... my U joint on that side is DESTROYED... And yes I know you can do GW in 2wd for the most part... my buddies I go with all bring Xploders or rentals mostly and do fine... the only problem we had was my buddy sinking his rental Benz ML320 in the river... Id still rather it be working properly before taking it out... last trip my Alternator gave out on me on the way down and it took me 3-4 hours to get towed somewhere I could work on it... get a ride to a parts shop and then actually replace the stupid thing. Thanks for the advice though.
     
  5. MudFrog

    MudFrog 1/2 ton status

    Joined:
    Feb 23, 2000
    Posts:
    3,236
    Likes Received:
    0
    Location:
    Daleville, Va
    Just messing with ya man, I'd fix it before you go wheeling as well. Even if it was only 2wd. /forums/images/graemlins/thumb.gif
     

Share This Page