Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

Posting

Discussion in 'Feedback | Site Announcements' started by k20, Feb 25, 2004.

  1. k20

    k20 3/4 ton status

    Joined:
    Sep 9, 2001
    Posts:
    5,068
    Likes Received:
    0
    Location:
    Mineral Springs, NC
    Whenever I post, after I hit submit, it takes me to a scrn that is like the forums, has like The Lounge at the top, but no posts show. Just like the forum is empty. What is up, Ive only noticed it on 2 posts in the Lounge, but I havent posted elsewhere lately, Ill update this post w/ what it does when I submit this one.

    Ok i figured out what it is, in the Lounge it didnt display the return to forum or the view your post buttons, it just did an auto refresh and took me to empty forum.
     
  2. CK5

    CK5 In my underwear Administrator Premium Member GMOTM Winner Author

    Joined:
    May 19, 1999
    Posts:
    21,623
    Likes Received:
    701
    Location:
    CO
    /forums/images/graemlins/dunno.gif Thats a new one, let me know if it keeps doing it.
     
  3. k20

    k20 3/4 ton status

    Joined:
    Sep 9, 2001
    Posts:
    5,068
    Likes Received:
    0
    Location:
    Mineral Springs, NC
    hmnnnnn did it all afternoon now it wont.....Oh well, Ill keep track of when it does it.
     
  4. BOWTIE

    BOWTIE 1/2 ton status

    Joined:
    Dec 28, 2000
    Posts:
    2,018
    Likes Received:
    0
    Location:
    Outside with the sawzall.
    not sure if this what you mean, but i get this screen from time to time.

    [​IMG]
     
  5. pauly383

    pauly383 Daddy383 Staff Member Moderator

    Joined:
    Jul 22, 2001
    Posts:
    16,217
    Likes Received:
    1
    Location:
    Mesa , Arizona USA
    I get it from time to time also. Mostly at work, not at home. I never have to expire my cookies at home, however at work if I don't expire cookies it doesn't work right. Dunno if that helps, but it you aren't the only one. /forums/images/graemlins/k5.gif
     

Share This Page