Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

Power Window Problem

Discussion in '1973-1991 K5 Blazer | Truck | Suburban' started by kdog, Nov 19, 2002.

  1. kdog

    kdog Newbie

    Joined:
    Nov 19, 2002
    Posts:
    1
    Likes Received:
    0
    Location:
    Tennessee
    I just got a 91 2500 Burb. I want to get everything fixed before I begin with the mods. My Driver's window stopped coming down yesterday. I pulled the door panel and cleaned the switch. I get a click from the motor but nothing else. Any ideas? I don't even see how to get the motor out.

    thanks
     
  2. azblazor

    azblazor 1/2 ton status Premium Member

    Joined:
    May 5, 2001
    Posts:
    1,953
    Likes Received:
    0
    Location:
    Arizona, Phoenix area
    I recommend getting a factory manual for your truck. They have good diagrams and directions. Also please fill out your profile - it will encourage people to respond if they know a little about you, where you are from and what your vehicle is.
     
  3. woody9

    woody9 1/2 ton status

    Joined:
    May 27, 2001
    Posts:
    602
    Likes Received:
    0
    Location:
    Howell, MI
    and I just happen to know someone who may have a 91 service manual in about a week! (and a full set of 90's for that matter - all 3 books- if my new set arrives). Email off-line if interested woody9@mwt.net /forums/images/graemlins/burb.gif
     
  4. 88k5blaza

    88k5blaza Registered Member

    Joined:
    Oct 17, 2002
    Posts:
    70
    Likes Received:
    0
    Location:
    new hampshire
    fill it out your profile it makes things alot easier, and it may just be a bad switch! /forums/images/graemlins/rolleyes.gif
     
  5. woody9

    woody9 1/2 ton status

    Joined:
    May 27, 2001
    Posts:
    602
    Likes Received:
    0
    Location:
    Howell, MI
    88... your reply was to my post? something missing in my profile? or did u intent your post as 'reply' to the original?
     

Share This Page