Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

Ramjet

Discussion in 'The Garage' started by sled_dog, Apr 7, 2005.

  1. sled_dog

    sled_dog 1 ton status

    Joined:
    Sep 3, 2002
    Posts:
    16,870
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin, TX
    GM doesn't sell a Ramjet kit do they? Can't find one.
     
  2. sled_dog

    sled_dog 1 ton status

    Joined:
    Sep 3, 2002
    Posts:
    16,870
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin, TX
  3. paulmoon

    paulmoon 1/2 ton status

    Joined:
    Feb 11, 2004
    Posts:
    211
    Likes Received:
    0
    Location:
    Reno, NV
    Not cheap. I got the ramjet from chevy complete. If I bought the 383 stroker motor, then added the edelbrouck (spelling) fuel injection, it would have been $1000 more than the 350 ramjet that comes with the fuel injection. haven't run the moter yet, We'll see.
     
  4. dirtwarrior17

    dirtwarrior17 Banned

    Joined:
    May 14, 2004
    Posts:
    1,820
    Likes Received:
    0
    Location:
    Redding, CA
    1,400 didn't seem that bad until the no ecm or harness included part. the edelbrock is 1000 but I would rather have a gm backed system... so what do you do for an ecm? does it work with any gm ecm?
     
    Last edited: Apr 7, 2005
  5. dyeager535

    dyeager535 1 ton status Premium Member

    Joined:
    Dec 13, 2000
    Posts:
    26,975
    Likes Received:
    189
    Location:
    Roy WA
    Head over to thirdgen.org, theres a guy over there that started working with the ramjet motors and running them with a GM ECM. IIRC he had success. S10 wildside or something like that is his username.
     
  6. paulmoon

    paulmoon 1/2 ton status

    Joined:
    Feb 11, 2004
    Posts:
    211
    Likes Received:
    0
    Location:
    Reno, NV
    GM does make a wiring harness for the ramjet, including the ECM and a diag tool. It's just extra. It came with my engine.
     

Share This Page