Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

replace stock gauges w/ autometer

Discussion in '1973-1991 K5 Blazer | Truck | Suburban' started by bwoodard, Dec 17, 2001.

  1. bwoodard

    bwoodard Registered Member

    Joined:
    Oct 29, 2001
    Posts:
    43
    Likes Received:
    0
    Location:
    Chicago, IL
    has anyone replaced all stock gauges with autometer ones, fuel speedo etc. if so pls. give instructions on how you did it.
    Did you splice in to the plug on the back of the gauge cluster? Thanks Brian
     
  2. Michael

    Michael 1/2 ton status

    Joined:
    Feb 17, 2000
    Posts:
    1,576
    Likes Received:
    0
    Location:
    Sherman, Texas
    Check this out for a great write up with pics: <a target="_blank" href=http://personal.clt.bellsouth.net/clt/m/g/mgervin/garage/gauges.htm>Gauge story</a>

    Michael[​IMG]
    <a target="_blank" href=http://www.jmartin.net/parker/goose.htm>www.jmartin.net/parker/goose.htm</a>
     
  3. 1 FN HI K5

    1 FN HI K5 1/2 ton status

    Joined:
    Aug 7, 2001
    Posts:
    465
    Likes Received:
    0
    Location:
    Northern CA Out in the stick\'s
    I put Auto Meter Phantom Gauges in my 72 check out the pic's
    <font color=red>1 FN HI K5</font color=red>

    <a target="_blank" href=http://community.webshots.com/user/1fnhik5>http://community.webshots.com/user/1fnhik5</a>
     
  4. SCOOBYDANNN

    SCOOBYDANNN 1/2 ton status

    Joined:
    Sep 4, 2001
    Posts:
    2,129
    Likes Received:
    21
    Location:
    El Paso, TEXAS
    I belive "Solowookie" did them in his truck and they look awesome. he did a write up too I think.

    Sun Desert Offroad <a target="_blank" href=http://4x4.alloffroad.com>4x4.alloffroad.com</a>

    It's all fun and games till someone loses an eye!
     

Share This Page