Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

Signal light no blinky?

Discussion in 'The Garage' started by RustBuket, Oct 15, 2003.

  1. RustBuket

    RustBuket 1/2 ton status

    Joined:
    Feb 21, 2003
    Posts:
    1,618
    Likes Received:
    0
    Location:
    Saskatchewan, Canada
    Hmmmm, well I went 4wheeling and it was SWEEET! We found the limits of a stock blazer.... /forums/images/graemlins/eek.gif Pretty impressive but I can't wait to get some sweeter tires, lift etc. Anyways, after we were done bouncing around, the signal lights didn't work. Didn't hear any clicking or anything. I guess they could be working outside but the indicator lights didn't come on and it didn't make any noise... /forums/images/graemlins/confused.gif Does this sounds like a fuse "filament" thingy just coming loose or do they have a fuse? Any hints/tips?
     
  2. gravdigr

    gravdigr 1/2 ton status

    Joined:
    Apr 15, 2003
    Posts:
    1,129
    Likes Received:
    0
    Location:
    Tyrone, PA
    did you used to hear an audible "click" but don't now? If so check the flasher relay. It's a silver round thing attached to the fuse box. It's either that or a fuse I would wager.
     
  3. MEPR

    MEPR 1/2 ton status

    Joined:
    Oct 21, 2002
    Posts:
    1,546
    Likes Received:
    0
    Location:
    McChord AFB
    yup gravdigr, said it check the Falsher and the fuse.
     
  4. RustBuket

    RustBuket 1/2 ton status

    Joined:
    Feb 21, 2003
    Posts:
    1,618
    Likes Received:
    0
    Location:
    Saskatchewan, Canada
    I don't think there was any clicking. Usually, its really frickin loud click that you notice. So what do you think now?
     

Share This Page