Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

Sirius Sat - With FM Transmitter Car Kit

Discussion in 'Audio' started by 2Dogs, Jan 6, 2006.

  1. 2Dogs

    2Dogs 1/2 ton status Premium Member

    Joined:
    May 4, 2001
    Posts:
    3,470
    Likes Received:
    35
    Location:
    Ca
    Installed this kit on the K5 using the JVC KT-SR2000 tuner and the JVC KS-K6012.

    A little disappointed in the reception - getting a bit of static that is just audible. I have messed with different FM stations with limited success. Anyone have any tips/tricks to this setup (other than don't get the FM kit :p:)?

    I am VERY happy with the home reception even with the antenna inside.

    Z3PR - I need to know more about your setup please. :D
     
  2. Z3PR

    Z3PR Banned

    Joined:
    Mar 30, 2002
    Posts:
    19,217
    Likes Received:
    0
    Location:
    Everywhere
  3. Z3PR

    Z3PR Banned

    Joined:
    Mar 30, 2002
    Posts:
    19,217
    Likes Received:
    0
    Location:
    Everywhere
  4. Z3PR

    Z3PR Banned

    Joined:
    Mar 30, 2002
    Posts:
    19,217
    Likes Received:
    0
    Location:
    Everywhere
    Pretty simple plug and play set up. It's controled by the headunit. Push the volume knob too change from tuner, AUX, CD, Sirius. Then touch the screen too change channel.
     
  5. 2Dogs

    2Dogs 1/2 ton status Premium Member

    Joined:
    May 4, 2001
    Posts:
    3,470
    Likes Received:
    35
    Location:
    Ca
    SO you don't need some crappy 2nd piece?

    The JVC thing requires the headunit and another receiver just for the Sirius....

    Thanks!
     
  6. Z3PR

    Z3PR Banned

    Joined:
    Mar 30, 2002
    Posts:
    19,217
    Likes Received:
    0
    Location:
    Everywhere
    Not at all. Everthing is controled and displayed on my headunit. Makes for a nice clean dash.
     
  7. MuddQueenK5

    MuddQueenK5 Registered Member

    Joined:
    Oct 15, 2005
    Posts:
    84
    Likes Received:
    0
    Location:
    Glenside, PA
    I have a JVC with an AUX input and don't even use it. I have the StarMate replay and I used the kit they gave me. One is for power and the other is for the antenna. Then, I just tune it to the channel I set it to. Why didn't this work for you?
     
  8. 2Dogs

    2Dogs 1/2 ton status Premium Member

    Joined:
    May 4, 2001
    Posts:
    3,470
    Likes Received:
    35
    Location:
    Ca
    It works but it has static in the background that I can't get rid of. Also seems to require a much higher volume than CD or Radio.
     

Share This Page