Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

speed-o not working after swap

Discussion in 'The Garage' started by jones, Jan 3, 2005.

  1. jones

    jones 1/2 ton status

    Joined:
    May 17, 2004
    Posts:
    379
    Likes Received:
    0
    Location:
    IONIA,MI USA
    i went from 700r4/208 to 465/205.now speed-o doesn't work.WHYYYY!it's buggin' me.it threaded in right,wellit's on anyway.went on hard,though.unscrewed it stuck my finger in the hole and spun the gear.it isn't sticking or anything.wa' 'sup wiffit!?:dunno:
     
  2. big83chevy4x4

    big83chevy4x4 3/4 ton status

    Joined:
    Mar 22, 2002
    Posts:
    6,587
    Likes Received:
    0
    Location:
    Sheridan, Michigan
    you can spin the gear? if so one of the gears is probably stripped out. pull the retainer and pull the assembly out, check both gears.
     
  3. jones

    jones 1/2 ton status

    Joined:
    May 17, 2004
    Posts:
    379
    Likes Received:
    0
    Location:
    IONIA,MI USA
    i'll try that eventually.my yard is a mud pit.i'll be up your way on the 15th in the morning.thought about stopping in to meet you on the way back through if you'll be around.
     
  4. big83chevy4x4

    big83chevy4x4 3/4 ton status

    Joined:
    Mar 22, 2002
    Posts:
    6,587
    Likes Received:
    0
    Location:
    Sheridan, Michigan
    i know what you mean, under my truck is the same way.

    i should be home, hard to say really, just stop on by.
     

Share This Page