Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

speedometer problem not cable

Discussion in '1973-1991 K5 Blazer | Truck | Suburban' started by rodriscoll, Jul 18, 2003.

  1. rodriscoll

    rodriscoll Registered Member

    Joined:
    Feb 7, 2003
    Posts:
    18
    Likes Received:
    0
    Location:
    Townsend, MA
    Anybody run into this my speedometer stopped working tried replacing the cable not the problem hoping it is not actual gauge any ideas.
     
  2. fortcollinsram

    fortcollinsram 1/2 ton status

    Joined:
    Nov 8, 2001
    Posts:
    2,261
    Likes Received:
    0
    Location:
    Fort Collins, CO
    Make sure the receptacle for the cable in the speedo gear at the t-case isn't rounded out...the speedo cable has a square end that *should* have a matching (but female) square receptacle in the t-case driven gear...these tend to get rounded with age....

    Chris
     
  3. rodriscoll

    rodriscoll Registered Member

    Joined:
    Feb 7, 2003
    Posts:
    18
    Likes Received:
    0
    Location:
    Townsend, MA
    That could be it but it kind of went all at once and this truck only has 73k miles on it a 76 blazer 350/350 np203 dana44 and 12bolt corporate speedo just went yesterday I will try looking at or relpacing that part the parts store did not know what I was talking about when I asked them for it.

    Thanks for responding
     

Share This Page