Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

STEVE! Is the server having problems?

Discussion in '1973-1991 K5 Blazer | Truck | Suburban' started by HarryH3, Jun 25, 2001.

  1. HarryH3

    HarryH3 1 ton status Author

    Joined:
    May 31, 2000
    Posts:
    10,384
    Likes Received:
    2
    Location:
    Georgetown, TX
    Is anyone else having a problem with the "new" markers for stuff that you haven't read? Mine suddenly aren't getting cleared unless I completely log out of the forum, but then ALL of them are gone. [​IMG] I don't think the problem is on my end, since it behaves the same from two different computers, connecting through two different networks.

    Steve, is something messed up on the server?

    <font color=black>HarryH3 - '75 K5</font color=black>
    <A target="_blank" HREF=http://www.angelfire.com/super/ThunderTruck>http://www.angelfire.com/super/ThunderTruck</A>
    It's a great day to be alive...
     
  2. CK5

    CK5 In my underwear Administrator Premium Member GMOTM Winner Author

    Joined:
    May 19, 1999
    Posts:
    21,623
    Likes Received:
    701
    Location:
    CO
    Ya got me?

    Steve

    Bandwidth FREE ZONE

    Mall-Running poseur 4x4 with curb-feelers
     
  3. txbartman

    txbartman 1/2 ton status

    Joined:
    Jun 1, 2001
    Posts:
    1,975
    Likes Received:
    0
    Location:
    Plano, TX
    I just tested this and it is working fine for me. After returning to the forum I did a refresh and my read marks were correct. Just thought I'd offer my assistance.

    85 GMC Jimmy, 305 w/TH700-NP208, 4" lift, 32X11.5 BFG ATs, 15x10 Eagles, Smittybuilt tube nerf bars and bumbers
     
  4. newyorkin

    newyorkin 1 ton status

    Joined:
    May 8, 2001
    Posts:
    16,555
    Likes Received:
    157
    Location:
    Los Estados Unitos
    Are you using your back button after reading a post? I get different results, depending how I get to the list. If I "back", I get the same markes I just left. If I link back to it, I get updated markers.

    Ratch
    **<A target="_blank" HREF=http://k5.8m.com>http://k5.8m.com</A> What more is there to life?**
     
  5. HarryH3

    HarryH3 1 ton status Author

    Joined:
    May 31, 2000
    Posts:
    10,384
    Likes Received:
    2
    Location:
    Georgetown, TX
    I can even reload the screen and it doesn't update. [​IMG] It worked fine up until last Friday. I thought maybe I had a cookie file corrupt on this system, but then it did the same thing on my system at home. [​IMG]

    <font color=black>HarryH3 - '75 K5</font color=black>
    <A target="_blank" HREF=http://www.angelfire.com/super/ThunderTruck>http://www.angelfire.com/super/ThunderTruck</A>
    It's a great day to be alive...
     
  6. HarryH3

    HarryH3 1 ton status Author

    Joined:
    May 31, 2000
    Posts:
    10,384
    Likes Received:
    2
    Location:
    Georgetown, TX
    Even after posting the last reply, I see every post in this thread as marked with the "new" label, except for the post by newyorkin, which was the post I replied to. Bizarre... [​IMG]

    <font color=black>HarryH3 - '75 K5</font color=black>
    <A target="_blank" HREF=http://www.angelfire.com/super/ThunderTruck>http://www.angelfire.com/super/ThunderTruck</A>
    It's a great day to be alive...
     
  7. tRustyK5

    tRustyK5 Big meanie Staff Member Super Moderator GMOTM Winner Author

    Joined:
    Jul 23, 2000
    Posts:
    36,169
    Likes Received:
    1,372
    Location:
    E-town baby!
    Its not just you Harry, mine does the same thing...also since last friday or so.
    I hate seeing a 'new' tag and then finding out it was me that posted last.

    Rene

    <font color=green>Dyslexics of the world...UNTIE!</font color=green>
     
  8. HarryH3

    HarryH3 1 ton status Author

    Joined:
    May 31, 2000
    Posts:
    10,384
    Likes Received:
    2
    Location:
    Georgetown, TX
    Uh oh! Maybe it's only affecting us old-timers! [​IMG]

    <font color=black>HarryH3 - '75 K5</font color=black>
    <A target="_blank" HREF=http://www.angelfire.com/super/ThunderTruck>http://www.angelfire.com/super/ThunderTruck</A>
    It's a great day to be alive...
     
  9. chevy4x4

    chevy4x4 1/2 ton status

    Joined:
    Apr 27, 2000
    Posts:
    1,454
    Likes Received:
    0
    Yeah, I got the same problem too.

    <font color=purple>L8R...</font color=purple>

    <font color=green>chevy4x4
    </font color=green>
     
  10. ChevyCaGal

    ChevyCaGal 3/4 ton status

    Joined:
    Dec 16, 2000
    Posts:
    8,158
    Likes Received:
    0
    Location:
    Sacramento, CA USA
    When I first log onto the message boards it'll be all blank as to what's new since I was last here. Then if I go into a forum and then click the link to go to the whole list of forums it'll then tell me what all is new.... it's weird. I have just learned to ignore it even though it bugs me! LOL [​IMG]

    "Suck Fumes Ford Boy"
    "I love my country, I fear my government"
    <A target="_blank" HREF=http://www.chevycagal.homestead.com/steph.html>http://www.chevycagal.homestead.com/steph.html</A>
     
  11. chevy4x4

    chevy4x4 1/2 ton status

    Joined:
    Apr 27, 2000
    Posts:
    1,454
    Likes Received:
    0
    ChevyCaGal, when you come to boards, you are not logged in, that's why it's all blank where it usually says the number of new posts since your last visit. If you click on log in, or one of the forums, it automatically logs you in.

    <font color=purple>L8R...</font color=purple>

    <font color=green>chevy4x4
    </font color=green>
     
  12. ChevyCaGal

    ChevyCaGal 3/4 ton status

    Joined:
    Dec 16, 2000
    Posts:
    8,158
    Likes Received:
    0
    Location:
    Sacramento, CA USA
    I'm always logged in... I have a cookie so it never have to enter my password it's saved.... it's weird, hard to explain. It's like a clitch. Not a big one or even one that matters. Just thought it was funny and annoying even though nobody else would even notice it.....

    "Suck Fumes Ford Boy"
    "I love my country, I fear my government"
    <A target="_blank" HREF=http://www.chevycagal.homestead.com/steph.html>http://www.chevycagal.homestead.com/steph.html</A>
     
  13. chevy4x4

    chevy4x4 1/2 ton status

    Joined:
    Apr 27, 2000
    Posts:
    1,454
    Likes Received:
    0
    I was always logged in when I came, until the boards went down for a week. Now I gotta click on log in, and I'm in. Don't have to enter my username or password...

    <font color=purple>L8R...</font color=purple>

    <font color=green>chevy4x4
    </font color=green>
     
  14. 2Dogs

    2Dogs 1/2 ton status Premium Member

    Joined:
    May 4, 2001
    Posts:
    3,470
    Likes Received:
    35
    Location:
    Ca
    Are you guys and gals trying Nutscrape and Internet Exploder?

    Which browser are you using when you notice the prob?

    Dave

    BEER: It's not just for breakfast anymore.
     
  15. chevy4x4

    chevy4x4 1/2 ton status

    Joined:
    Apr 27, 2000
    Posts:
    1,454
    Likes Received:
    0
    i'm using Explorer

    <font color=purple>L8R...</font color=purple>

    <font color=green>chevy4x4
    </font color=green>
     
  16. HarryH3

    HarryH3 1 ton status Author

    Joined:
    May 31, 2000
    Posts:
    10,384
    Likes Received:
    2
    Location:
    Georgetown, TX
    I typically use IE 5, but I've tried it in Netscape 4.75 and get the same behavior. [​IMG]

    <font color=black>HarryH3 - '75 K5</font color=black>
    <A target="_blank" HREF=http://www.angelfire.com/super/ThunderTruck>http://www.angelfire.com/super/ThunderTruck</A>
    It's a great day to be alive...
     
  17. 2Dogs

    2Dogs 1/2 ton status Premium Member

    Joined:
    May 4, 2001
    Posts:
    3,470
    Likes Received:
    35
    Location:
    Ca
    Hmmm, nothing there then.
    OK, lets try the OS - 98 or 2000?
    I think there is a post in 'feedback' that I'll check that was like this....

    Dave

    BEER: It's not just for breakfast anymore.
     
  18. 2Dogs

    2Dogs 1/2 ton status Premium Member

    Joined:
    May 4, 2001
    Posts:
    3,470
    Likes Received:
    35
    Location:
    Ca
    Here is an answer - not a good one tho. Rocko knows computers but theres gotta be something less drastic.
    <A target="_blank" HREF=http://www.coloradok5.com/forums/showflat.pl?Cat=&Board=feedback&Number=156907&page=0&view=collapsed&sb=5>http://www.coloradok5.com/forums/showflat.pl?Cat=&Board=feedback&Number=156907&page=0&view=collapsed&sb=5</A>

    Dave

    BEER: It's not just for breakfast anymore.
     
  19. HarryH3

    HarryH3 1 ton status Author

    Joined:
    May 31, 2000
    Posts:
    10,384
    Likes Received:
    2
    Location:
    Georgetown, TX
    Work sys is running Win2K, home sys is Win98. That's just another reason why I think the problem is at the server end. Network access is totally different from the 2 systems as well. [​IMG] It worked fine from both locations until last Friday.

    <font color=black>HarryH3 - '75 K5</font color=black>
    <A target="_blank" HREF=http://www.angelfire.com/super/ThunderTruck>http://www.angelfire.com/super/ThunderTruck</A>
    It's a great day to be alive...
     
  20. 2Dogs

    2Dogs 1/2 ton status Premium Member

    Joined:
    May 4, 2001
    Posts:
    3,470
    Likes Received:
    35
    Location:
    Ca
    Hopefully Steve will help!

    But how come it fixed Rocko's problem? Something to do with client recognition maybe.....

    Dave

    BEER: It's not just for breakfast anymore.
     

Share This Page