Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

STILL NO LIGHTS!!!!!!!!

Discussion in '1973-1991 K5 Blazer | Truck | Suburban' started by 4x4blazer, Aug 26, 2000.

  1. 4x4blazer

    4x4blazer 1/2 ton status

    Joined:
    Jun 14, 2000
    Posts:
    278
    Likes Received:
    0
    Location:
    Louisiana
    I still cant get my stinkin headlights to work!!!
    I just put my new engine in and the headlights, tail lights, dash lights, and dome lights dont work at all. The parking lights work when I use the turn signals, and the brake lights work when I hit the brakes. My choke light (and all the rest of those kind of lights)works.
    The fuses and bulbs are all good. All the ground wires are connected good. All the hot wires are connected good.Oh yea, my CD player and my CB dont work either. They are connected to the fuse box(and all the fuses are good). Can the whole fuse box be bad? What else could it be?

    [​IMG]
     
  2. Bigmeats

    Bigmeats 1/2 ton status

    Joined:
    Jul 29, 2000
    Posts:
    523
    Likes Received:
    0
    Location:
    Manhattan IL
    I had no lights today when i put my wiring harness back in. Turs out i did not have the plug in tight to the back of the fuse box on the fire wall. Just a thouht!

    Bigmeats

    Carl...75 Blazer...Manhattan IL
     
  3. 4x4blazer

    4x4blazer 1/2 ton status

    Joined:
    Jun 14, 2000
    Posts:
    278
    Likes Received:
    0
    Location:
    Louisiana
    I figured it out. I had the wire that powers all the inside the truck stuff connected to one of the smaller terminals on the starter. I put it on the main terminal on the starter and it all works great! Duh!

    [​IMG]
     

Share This Page