Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

stopping needed to dissengage hubs

Discussion in '1973-1991 K5 Blazer | Truck | Suburban' started by 81sb, Feb 3, 2003.

  1. 81sb

    81sb Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2002
    Posts:
    14
    Likes Received:
    0
    Location:
    Saskatchewan Canada
    I have an 81 with the NP208. When I first bought the truck i had no prob dissengaging from 4X4 when moving, even with the auto hubs. I had a tranny shop redo some seals on my truck and since then I have to stop to get the tc to dissengage from 4 wheel drive. I have replaced the hubs with Warn prem but still same prob. Any ideas? Also my indicator light stopped working. Anyone ahd this prob and the fix for it?
    Thanks

    TB
     
  2. Batmanjr

    Batmanjr 1/2 ton status

    Joined:
    Mar 23, 2001
    Posts:
    1,537
    Likes Received:
    0
    Location:
    Copperas Cove, Texas
    Yeah, It's called get a 205! /forums/images/graemlins/thumb.gif /forums/images/graemlins/thumb.gif /forums/images/graemlins/rotfl.gif /forums/images/graemlins/rotfl.gif /forums/images/graemlins/rotfl.gif /forums/images/graemlins/ignore.gif
     
  3. milspecjimmy

    milspecjimmy 1/2 ton status

    Joined:
    Aug 28, 2002
    Posts:
    901
    Likes Received:
    0
    Location:
    raymond, maine
    i have to put mine in 2wd, then the tranny to n while (moving any way)and pop the gas, then i hear it disengauge, and back to opps normal.
     

Share This Page