Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

stumble at idle

Discussion in 'The Garage' started by shawndzugas, Oct 26, 2004.

  1. shawndzugas

    shawndzugas Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2004
    Posts:
    20
    Likes Received:
    0
    Location:
    Arizona
    My '90 Suburban(350 TBI) "stumbles" occasionally at idle. Not really a miss, does not come close to stalling. It just loses its rhythm from time to time. It has 41,000 miles on it. I have replaced the O2 sensor, PCV, Air filter, plugs, fuel filter and cleaned the injectors. The cap and rotor look good with no arcing. The plug wires are good also. Am I missing something or should I just replaced the cap, rotor and wires since these are the only parts I can think of that I haven't replaced. Thanks
     
  2. 91GMCSuburban

    91GMCSuburban 1/2 ton status

    Joined:
    Dec 9, 2002
    Posts:
    318
    Likes Received:
    0
    Location:
    San Antonio, TX
    vacuum leak?
     
  3. tx_sub

    tx_sub 1/2 ton status

    Joined:
    Mar 5, 2004
    Posts:
    548
    Likes Received:
    0
    Location:
    Denton, TEXAS
    i have the same problem but my sub's got 185k miles. i think it started happening after i put in the injector spacer. i also put in new injectors and injector pod cause i fouled the threads on the old one. i tried to find a vacuum leak with a piece of fuel line, but no luck. i haven't replaced any other stuff yet. it happens in gear and in park and neutral. so ttt
     

Share This Page