Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

Tech question- WMA clip problem

Discussion in 'The Lounge' started by Can Can, Sep 19, 2004.

  1. Can Can

    Can Can Pusher Man Staff Member Super Moderator

    Joined:
    Feb 17, 2000
    Posts:
    15,555
    Likes Received:
    156
    Location:
    Cochrane, Alberta, Canada
    For some reason in the last month or so, my Media Player won't play WMA clips very smoothly. White Knight has a couple of clips on her site but they stream really jerky for me(1 or 2 seconds of normal play follwed by one second of a frozen image). The audio is not affected...... /forums/images/graemlins/dunno.gif

    Any suggestions? Should I be using a different movie viewer?
     
  2. jakeslim

    jakeslim 1/2 ton status

    Joined:
    Sep 18, 2002
    Posts:
    2,686
    Likes Received:
    0
    Location:
    Napa, CA
    virus perhaps using pc's cpu processing? I'd scan first, then do a fresh media player load
     
  3. unclematty

    unclematty 1/2 ton status

    Joined:
    Jan 24, 2003
    Posts:
    3,164
    Likes Received:
    0
    Location:
    SLC UT
    try gettin the latest updates for WMA /forums/images/graemlins/dunno.gif /forums/images/graemlins/waytogo.gif
     
  4. 84_Chevy_K10

    84_Chevy_K10 Banned

    Joined:
    May 30, 2001
    Posts:
    17,669
    Likes Received:
    0
    Location:
    IL, USA
    Mine does the same crap, it really pisses me off.
     

Share This Page