Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

th-400 question

Discussion in 'The Garage' started by 85burbanator, Nov 19, 2005.

  1. 85burbanator

    85burbanator 1/2 ton status

    Joined:
    Feb 10, 2003
    Posts:
    577
    Likes Received:
    0
    Location:
    lake orion, mi
    i just got another th-400 trans and it looks alittle different from my other one. one (the bastard child with a 10 spline output shaft) has a large bearing right were the adapter bolts up. the new one one has no such bearing and i can se some of the internals (speedo gear and some stuff along the bottom). the new one bolts to an np208 tcase and im wondering if that void is normal. nothing appeared to be broken inside the case. the new trans is out of an 88 or 89 chevy truck. is this trans busted or is it good to go?
     
  2. nvrenuf

    nvrenuf NONE shall pass! Premium Member

    Joined:
    Jan 7, 2002
    Posts:
    13,073
    Likes Received:
    245
    Location:
    Mobile, Al.
    The void is normal. :wink1:

    All of the 10 spline units I've seen have been from Jeeps. Check the bellhousing bolt pattern, it may be different from your GM version. :doah:
     
  3. 85burbanator

    85burbanator 1/2 ton status

    Joined:
    Feb 10, 2003
    Posts:
    577
    Likes Received:
    0
    Location:
    lake orion, mi
    upon closer inspection i relized it is infact broken. MODS PLEASE DELETE
     

Share This Page