Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

This is somewhat annoying as hell... Computer problem...

Discussion in 'The Lounge' started by Capman2k, Oct 16, 2006.

  1. Capman2k

    Capman2k 3/4 ton status

    Joined:
    Jun 22, 2001
    Posts:
    5,070
    Likes Received:
    0
    Location:
    dg
    I woke up this morning and went to check my e-mail/myspace/ck5 to start my day off right.... I restarted my computer last night before going to bed... When I woke up, none of my internet stuff was connected... I tried to connect to MSN and it said the "DNS unable to resolve IP" and I can't go to any websites or anything... My network connection thing says I have a very good wireless signal, but that's a bit useless if I can't use the internet with it...

    I've tried rebooting my computer, resetting all my IE settings... I don't know what else to do because I'm an idiot when it comes to computers :doah:
     
  2. jekquistk5

    jekquistk5 Weld nekid Premium Member GMOTM Winner

    Joined:
    Jan 18, 2004
    Posts:
    11,030
    Likes Received:
    858
    Location:
    Pinckney, MI
    start>run>cmd
    at prompt type
    ipconfig /all

    post what it says, try ipconfig /renew

    reset cable/dsl modem and router


    try that first
     
  3. BurbLover

    BurbLover 1/2 ton status

    Joined:
    Jul 31, 2001
    Posts:
    3,060
    Likes Received:
    0
    Location:
    SW Missouri
    Yeah, what he said.

    BTW, anybody have any idea what he actually said:doah: I have no clue but it sounded so good I just had to agree :D
     
  4. Emmettology 101

    Emmettology 101 3/4 ton status

    Joined:
    May 9, 2000
    Posts:
    8,126
    Likes Received:
    0
    Location:
    FL

    I'd try this first. Does you modem have lights on it to tell you if it has service?


    Yep! :D
     
  5. CustomChevy

    CustomChevy 1/2 ton status

    Joined:
    Jun 29, 2005
    Posts:
    4,328
    Likes Received:
    0
    Location:
    Kitchener, Ontario, Canada
    start > run > type cmn hit enter


    on the black screen type "ipconfig /flushdns" without the quotes

    hit enter

    lather
    rinse
    repeat
     
  6. Capman2k

    Capman2k 3/4 ton status

    Joined:
    Jun 22, 2001
    Posts:
    5,070
    Likes Received:
    0
    Location:
    dg
    I have no idea what you people are talking about... I had another crazy idea after reading about all these weird things I didn't know anything about that I could try...

    Then I went and unplugged the router, then plugged it back in after a couple minutes and now everything works :doah: :rolleyes: :confused:



    False alarm I guess
     

Share This Page