Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

This was kinda weird...

Discussion in '1969-1972 K5 Blazer | Truck | Suburban' started by LKJR, Jan 24, 2002.

  1. LKJR

    LKJR 1/2 ton status

    Joined:
    Apr 18, 2000
    Posts:
    2,116
    Likes Received:
    0
    Location:
    Lubbock, Tx
    Got the tranny and tcase pulled back out yesterday since the front seal was leaking on the tranny after I put it in and the tcase has a bearing out I think. Anyway, I put the top back on last week, and I was having trouble getting bolts to line up. And the passanger door wasn't shutting, had to lift up real hard to shut it, I figured it was just since the floor was missing a bunch of metal,
    Well after I took the tranny out, the door shuts fine, thought that was weird, haven't checked the bolt holes on the top yet, but the door works like a champ now. Weird huh?

    Like em big and topless
    You call THAT...a 4x4....LMAO?
     
  2. LKJR

    LKJR 1/2 ton status

    Joined:
    Apr 18, 2000
    Posts:
    2,116
    Likes Received:
    0
    Location:
    Lubbock, Tx
    Any ideas why this happened?

    Like em big and topless
    You call THAT...a 4x4....LMAO?
     
  3. mudhog

    mudhog THEGAME Staff Member Super Moderator

    Joined:
    Nov 6, 2000
    Posts:
    17,899
    Likes Received:
    2
    Location:
    portland oregon
    did you have it jacked up or on stands when it did it?

    wheeling pics
     
  4. LKJR

    LKJR 1/2 ton status

    Joined:
    Apr 18, 2000
    Posts:
    2,116
    Likes Received:
    0
    Location:
    Lubbock, Tx
    No it's sitting on it's tires, just removed the tcase and tranny and the door suddenly lined up again.

    Like em big and topless
    You call THAT...a 4x4....LMAO?
     
  5. mudhog

    mudhog THEGAME Staff Member Super Moderator

    Joined:
    Nov 6, 2000
    Posts:
    17,899
    Likes Received:
    2
    Location:
    portland oregon
    i would look for a crack in the frame somewhere then or was the crossmember hard to line up or did it slip right in? that is a strange problem[​IMG]

    wheeling pics
     
  6. laketex

    laketex 3/4 ton status

    Joined:
    Feb 17, 2000
    Posts:
    6,220
    Likes Received:
    0
    Location:
    North Texas
    just leave the tranny out, not like you're gonna actually wheel the thing anways. problem fixed [​IMG]

    Sherman, Tx
    <font color=red>The blazer's almost on the road....anyone got tree fiddy?</font color=red>
     

Share This Page